KézilabdaAz anyagi feltételek adottak

2009. július 16., csütörtök, Sport

Többen is — szurkolók, kézilabdázók — érdeklődtek, hogy a 2009—2010-es bajnokságban lesz-e női kézilabdacsapata a sepsiszentgyörgyi Municípiumi Sport Clubnak, a városnak.

Természetesen, megkérdeztük a klub igazgatóját, Sánta Károlyt, aki elmondta: ,,Elvileg lesz. A tavalyihoz hasonló anyagi háttér adott, egyszerűen csak le kell ülnünk az edzőkkel, hogy megbeszéljük a tények állását, a teendőket, majd hadrendbe kell állítani a játékosokat, s elkezdeni a felkészülést a bajnokságra."

Mi tagadás, ezt vártuk a klub részéről. Maradt még egy kérdés: hogyan viszonyul a kézilabdához a város? A tavalyi ígérete még mindig ott a padláson. Beteljesületlenül. (áros)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-07-16: Sport - x:

Továbbra is várjuk véleményét (Sportélet)

Mint korábban jeleztük, Sepsiszentgyörgy sportélete forog kockán. S nem mindegy, hogy az a kocka hol és hogy áll meg. Akik elvetették, azokat a jó szándék vezérelte, de hogy sikerül-e kivitelezniük nemes szándékukat, és főleg miként, szükségük van a város lakóinak véleményére is. A több szem többet lát elvére gondoltunk, amikor a lapban meghirdettük a felmérést. Mondja el ön is, tudassa az illetékesekkel, mindenkivel:
2009-07-16: Sport - x:

Reményen alul (Motokrossz)

A sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián csupán a 30. helyen fejezte be a motokrossz Európa-bajnokság olaszországi, hatodik — egyben utolsó előtti — futamát.