MotokrosszReményen alul

2009. július 16., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián csupán a 30. helyen fejezte be a motokrossz Európa-bajnokság olaszországi, hatodik — egyben utolsó előtti — futamát.

Kis motorosunk a 65 cm3-es géposztályban állt rajthoz. Egyszerűen nem ment — állítja versenyzőnk édesapja, Tompa Csaba. Az Eb idényzáró futamára Bulgáriában kerül sor szeptember 12-én. Krisztián eddigi legjobb eredménye a kontinensviadalon 16. hely, amit a küzdelemsorozat romániai szakaszán ért el, és augusztus 2-án ott lesz a magyar pontvadászat hetedik, gyulai versenyén. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-07-16: Sport - x:

Az anyagi feltételek adottak (Kézilabda)

Többen is — szurkolók, kézilabdázók — érdeklődtek, hogy a 2009—2010-es bajnokságban lesz-e női kézilabdacsapata a sepsiszentgyörgyi Municípiumi Sport Clubnak, a városnak.
2009-07-16: Sport - x:

Szabad bejárás a sportpályákra (Nyári vakáció)

A sepsiszentgyörgyi diákok a nyári vakáció ideje alatt is használhatják az iskolák sportpályáit — tudtuk meg Nemes Árontól, a megyeszékhelyi sportiskola vezetőjétől.