Elhalálozás

2009. július 24., péntek, Elhalálozás
Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó férj és édesapa, a Maros megyei makfalvi születésű sepsiszentgyörgyi

KOVÁCS KÁLMÁN

életének 49. évében hirtelen elhunyt.

Temetése 2009. július 24-én 18 órakor lesz a vártemplomi református ravatalozóházból a református temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyászoló szerettei

3305

Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy

FORRÓ LÁSZLÓNÉ

FABRICZY IRMA MÁRIA

életének 76. évében 2009. július 22-én elhunyt.

Példás, dolgos élete, mely családja, gyermekei, unokái, rokonai iránti szeretet jegyében telt el, mintaképe marad egész családjának.

Temetése 2009. július 24-én 14 órakor lesz a márkosfalvi családi háztól a katolikus egyház szertartása szerint a márkosfalvi temetőben.

Emlékét kegyelettel fogjuk őrizni.

A gyászoló család

526

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, dédnagymama, a zágoni születésű sepsiszentgyörgyi

BARTHA LÁSZLÓNÉ

RAB ERZSÉBET

életének 86., házasságának 62. évében hosszas szenvedés után elhunyt.

Temetése 2009. július 24-én, pénteken 15 órakor lesz a szemerjai új ravatalozóháztól.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4223645

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a baróti

BÁLINT BOGLÁRKA SZIDÓNIA,

a kolozsvári állatorvosi

tudományegyetem

elsőéves hallgatója

20 éves korában hirtelen elhunyt.

Temetése 2009. július 24-én 14 órakor lesz a baróti ravatalozóháztól unitárius szertartás szerint.

Részvétfogadás a temetés napján 12 órától.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4223661

Megemlékezés

Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. De könnycsepp a szemünkben még érted él, egy gyertya az asztalon még érted ég. S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telnek a napok és a hetek, szívből szeretünk, s nem feledünk téged. Szemünkben könnyel, szívünkben fájdalommal emlékezünk a márkosfalvi id. KARSAI ANDRÁSRA, aki ma hat hete távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos hozzátartozói

4223563

Ma egy éve kísértük utolsó útjára a felejthetetlen BLÉNYESSY PAULT, aki búcsú nélkül távozott közülünk. Különös egyénisége, szeretete, segítőkészsége sokunknak pótolhatatlan. Áldott emlékét szívemben őrzöm örökre.

Élettársa

4223616

Megállt egy szív, mely élni vágyott, pihen két kéz, mely dolgozni imádott. Hiánya nagyon fáj, mert akit keresünk, nincs köztünk már. Búcsú nélkül ment el, az életért harcolva ő sem gondolta, hogy ilyen hamar üt az óra. Fájó szívvel emlékezünk a bodoki BAGOLY EMMÁRA, akit ma hat hónapja veszítettünk el. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye, gyermekei és testvére

4223632

Az örök elválás mély fájdalmával emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, az egerpataki BURKA FERENCRE, aki két éve hirtelen eltávozott szerető családja köréből. Amíg éltél, nagyon szerettünk, amíg élünk, soha el nem feledünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyászoló családja

4223644

Fájó szívvel emlékezünk drága édesapánkra, az árkosi id. SZÉKELY MIKLÓSRA, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke szívünkben örökké élni fog.

Bánatos hozzátartozói

4223646

Imádtad családodat, mindenkit szerettél, az volt a boldogságod, ha örömet szereztél. Arany volt a szíved, munka az életed, Isten hívott, mert nagyon szeretett. Mély fájdalommal emlékezünk a gyergyóremetei születésű id. PÁL JÓZSEFRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Megemlékező szentmise július 25-én, szombaton 19 órakor lesz a Csíki utcai templomban.

Szerető családja

4223654

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2009-07-24: Közélet - x:

Külföldi hírek — Szekeres Attila

Határokon átnyúló együttműködés
Az Európai Unió által támogatott, határokon átnyúló együttműködési program nyitókonferenciáját tartották tegnap a kárpátaljai Munkácson, a magyar Nemzeti Fejlesztési Ügynökség szervezésében.
2009-07-24: Közélet - x:

A mintapéldány sem tetszik a prefektusnak (Sepsiszentgyörgy új utcanévtáblái) — Váry O. Péter

A helyesírásra is jó lenne odafigyelni
Elkészült az új sepsiszentgyörgyi utcanévtáblák mintapéldánya, s bár egyelőre még csak a sajtónak mutatta meg Antal Árpád András polgármester, a megye prefektusa máris kifogást talált benne: Codrin Munteanunak az nem tetszik, hogy a táblákon a magyar felirat van felül, a román alatta.