Elhalálozás

2009. július 28., kedd, Elhalálozás
Elhalálozás

Fájdalommal tudatom, hogy az eresztevényi

GAJDÓ ISTVÁN

életének 81. évében hosszas betegség után elhunyt.

Temetése július 29-én, szerdán 14 órakor lesz a családi háztól.

Malvina

4223769

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a baróti

id. VAJDA GYULA

életének 75. évében türelemmel viselt betegség után elhunyt.

Temetése július 29-én, szerdán 14 órakor lesz a baróti ravatalozóháztól.

Bánatos özvegye, négy gyermeke és azok családja

4223749

Részvétnyilvánítás

A Multitrans Rt. munkaközössége őszinte részvétét fejezi ki a CZINE családnak ATTILA hirtelen elhunyta alkalmából.

4223713

Köszönetnyilvánítás

Köszönetemet fejezem ki az 1994-ben végzett elektrotechnikai líceum diákjainak, és hálás köszönet Csiszár József volt osztályfőnöknek, akik az ozsdolai ifj. FÁBIÁN LÁSZLÓNAK a tizenöt éves érettségi találkozó alkalmával kopjafát állítottak, és megemlékeztek az elhunytról.

Édesanyja

341

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, BARTHA LÁSZLÓNÉ RAB ERZSÉBET temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet dr. Szigyártó Ernőnek és az Izabella Alapítvány munkatársainak az önzetlen segítségért.

A gyászoló család

4223738

Megemlékezés

Kegyelettel és fájó szívvel emlékezünk halálának ötödik évfordulóján SZABÓ LAJOSRA, a felejthetetlen, drága jó férjre, édesapára, testvérre és rokonra. Önzetlen szeretete, jósága és emléke szívünkben örökké élni fog. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4223676

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1342
szavazógép
2009-07-28: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Gyermekek a dálnoki falunapokon: együtt vannak, többecskén beszélgetnek, nézelődnek, várakoznak, nem szanaszét kallódva, hanem e nyári látszólagos pangásidőben is a közösségi élmény zamatát ízlelgetik, azt, hogy érdemes valahová tartozniuk.
Mózes László felvétele
2009-07-28: Magazin - x:

Sétakocsikáztak az Anna-bál szépei

Farkas Viktória, az Anna-bál szépe
Farkas Viktória 18 éves budapesti diáklány, az idei füredi Anna-bál szépségkirálynője négyes fogattal, huszárbandérium kíséretében indult sétakocsikázásra vasárnap Balatonfüreden; a bálkirálynő Kiszely Pálnak, a város alpolgármesterének társaságában ült a díszes hintóra.