Sportvilág

2009. július 30., csütörtök, Sport

Labdarúgó Bajnokok Ligája. Nehéz feladat áll a görög Panathinaikosz labdarúgócsapata előtt, ha tovább akar jutni a BL-selejtező következő körébe, Henk ten Cate együttese ugyanis 3—1-re kikapott Prágá­ban a Spartától.

További eredmények: Anderlecht (belga)—Sivasspor (török) 5—0, Aktobe (kazah)—Maccabi Haifa (izraeli) 0—0, FK Baki (azeri)—Levszki Szófia (bolgár) 0—0. A 3. selejtezőkör további mérkőzései: Ventspils (lett)—BATE (fehérorosz), Levadia Tallinn (észt)—Debrecen, APOEL (ciprusi)—Partizan (szerb), Sheriff (moldovai)—Slavia Praha (cseh), Sahtar Doneck (ukrán)—Temesvár, Slovan Bratislava (szlovák)— Olympiakosz (görög), FC Köbenhavn (dán)—Stabaek (norvég), FC Zürich (svájci)—Maribor (szlovén), Salzburg (osztrák)—Dinamo Zagreb, Celtic—Dinamo Moszkva, Sporting CP—Twent.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1342
szavazógép
2009-07-30: Sport - x:

Phelps a legyőzöttek között (Úszó-világbajnokság)

A római világbajnokság úszóversenyei harmadik napjának első számú szenzációja a pekingi olimpia verhetetlen bajnoka, Michael Phelps veresége volt a 200 méteres gyorsúszásban. Nem jobb benyúlással verte őt a német Paul Biedermann, hanem ,,utcahosszal" és világcsúccsal (1:42.00 p).
2009-07-30: Család - x:

Az önzetlenség szólama — Jártó Kocsis Edit

A Törődj magaddal! jelmondat az emberek egy kisebb hányadánál más értelmezést nyer. Ők azok, akik odafigyelnek arra, hogy mivel és hogyan táplálkoznak, hogyan nevelik a gyerekeiket, és hogyan óvhatják meg őket a mai világ káros hatásaitól.