A tíz legromantikusabb gesztusMire vágynak a nők?

2009. július 30., csütörtök, Család

A nők nem drága fehérneműre vagy ékszerre vágynak főképpen, hanem arra, hogy verseket írjanak hozzájuk, vagy megengedjék a fürdővizüket — legalábbis egy felmérés szerint.

A tanulmány 6500 férfi és nő magatartását követte nyomon világszerte. Az eredményekből Richard Wiseman pszichológiaprofesszor azt szűrte le, hogy a brit férfiak azok közé tartoznak, akik a legkevésbé hajlanak a romantikára, tehát arra, hogy bókokat mondjanak, költeményt írjanak, vagy éppenséggel meglepjék párjukat egy nyaralással. Ehelyett szexis fehérneművel vagy drága ajándékkal próbálják meghódítani szívük hölgyét.

A professzor a felmérés alapján a következő tíz dolgot javasolja a férfiaknak udvarlás céljára: fogják be a hölgy szemét, és lepjék meg egy kedves ajándékkal; vigyék el valamilyen izgalmas helyre a hétvégére; írjanak róla dalt vagy költeményt; mondják neki, hogy ő a legcsodálatosabb nő, akivel valaha is találkoztak; készítsenek számára pihentető fürdőt, ha rossz napja volt a munkahelyén; küldjenek neki romantikus szövegű SMS-t, e-mailt, vagy hagyjanak számára szerelmes üzenetet otthon; vigyék ágyba a reggelijét; ajánlják fel a kabátjukat, amikor fázik; küldjenek neki virágot vagy egy doboz csokoládét a munkahelyére; készítsenek válogatást a kedvenc zenéiből. (MTI)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-07-30: Család - x:

Cikória, azaz mezei katáng — Puskás Attila

Ha van olyan növény, amelyet a városi ember is nap mint nap láthat, az a mezei katáng (kóró), sokak szóhasználatában a cikória (Cichorium intybus L.).
2009-07-30: Család - x:

Már nem divat a felül semmi

Prűdebbek lettek a franciák, ha a stranddivatról van szó: a felül semmi már nem divat, különösen a fiatalabb nők mondtak le a monokinizésről.