Már nem divat a felül semmi

2009. július 30., csütörtök, Család

Prűdebbek lettek a franciák, ha a stranddivatról van szó: a felül semmi már nem divat, különösen a fiatalabb nők mondtak le a monokinizésről.

A nők már nem érzik szükségesnek annak bizonyítását, hogy jól érzik magukat a bőrükben. Néhány évvel ezelőtt a csupasz strandélet még a szabadság kifejezése volt, ma már azonban inkább csak a negyvenes hölgyek mutatkoznak bikinifelső nélkül — emlékeztet a Le Parisien.

Manapság a strandokon napozó francia nők alig két százaléka mutatkozik felül semmiben. Egy szexis fürdőruha még mindig csinosabb, mint a leplezetlen valóság — mondta a Riviéra egyik nyaralója.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-07-30: Család - x:

Mire vágynak a nők? (A tíz legromantikusabb gesztus)

A nők nem drága fehérneműre vagy ékszerre vágynak főképpen, hanem arra, hogy verseket írjanak hozzájuk, vagy megengedjék a fürdővizüket — legalábbis egy felmérés szerint.
2009-07-30: Család - x:

A mozgás csökkenti a rák kockázatát

Napi harminc perc futás, úszás, kerékpározás vagy futballozás nem csak a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében segít, hanem felére csökkenti a rák kialakulásának kockázatát is egy, a British Journal of Sports Medicine orvosi folyóiratban kedden megjelent tanulmány szerint.