Annamari a toplistán

2009. augusztus 1., szombat, Magazin

A múlt héten Dancs Annamari Live Your Life című dala felkerült a Kiss FM Rádió játszási listájára és ennek a 40-es toplistájára.

Az énekesnő azért örül külö­nösképpen ennek, mert ez az a rádió, mely diktálja a divatot, és mérvadó a többi adó számára. Szombattól new entry-ként a Fresh Top 40-en stratolt a nyári hangulatú sláger, szavazni rá az alábbi linken lehet: http://www.kissfm.ro/fresh-top-40/. Szavazá­sával mindenki elősegítheti a dal fennebb jutását a listán, ráklikkelve a dal címére és fennebb húzva a lista élére.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-08-01: Magazin - x:

Egészen kis költségvetésű film

Csupán 45 fontból, azaz mintegy kétszáz lejből, videokamerával készített horrorfilmet egy vállalkozó kedvű brit fiatal; a Colin című zombitörténet azonban felkeltette egy terjesztő érdeklődését, így ősszel már a mozikban láthatja az alkotást a nagy-britanniai közönség.
2009-08-01: Magazin - x:

Mahlerrel a graffitisek ellen

Komolyzenei felvételekkel üzent hadat a Kent grófságbéli Dartford önkormányzata a graffitiseknek, akikre különösen riasztó hatást gyakorolnak Gustav Mahler osztrák zeneszerző szerzeményei.