Elhalálozás

2009. augusztus 6., csütörtök, Elhalálozás
Elhalálozás

Fájó szívvel tudatjuk, hogy az uzoni

GÁLL GYÖRGY

életének 85. évében rövid betegség után elhunyt.

Temetése 2009. augusztus 7-én 15 órakor lesz az uzoni református ravatalozóháztól.

Pihenése legyen csendes.

A gyászoló család

4224134

Szívünk mély fájdalmával, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a nagyon szeretett férj, édesapa, após, nagytata, apatárs, keresztapa, rokon, barát és jó szomszéd,

KERNÁSZT ISTVÁN

jogász

életének 62. évében türelemmel viselt betegség után 2009. augusztus 5-én visszaadta lelkét Teremtőjének.

Temetése 2009. augusztus 7-én, pénteken 14 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházából.

Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

3328

Megemlékezés

Imádta családját, mindenkit szeretett. Az volt boldogsága, ha örömet szerzett. Arany volt a szíve, munka az élete, Isten hívta, mert nagyon szerette. Fájó szívvel emlékezünk az ojtozi GÁLL ALBERTRE halálának 12. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye, gyermekei és azok családja

528

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó gyermekre, testvérre, a baróti ifj. NAGY GÉZÁRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos szülei, testvére és családja

4224108

Ma tíz éve kísértük utolsó útjára a felejthetetlen, drága jó VÁNCSA GYÖRGYÖT. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Özvegye, fiai, és unokái: Tímea, Boglárka, Krisztina

516/b

Fájó szívvel emlékezünk a felejthetetlen, drága jó gyermekre, édesapára, testvérre és nagybácsira, a kézdiszentkereszti OPRA ANDRÁSRA halálának ötödik évfordulóján. Önzetlen szeretetének, jóságának emléke szívünkben örökké élni fog. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4224125

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2009-08-06: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Kiállítás
A Benedek-mezei táborban szombaton 21 órakor kiállítás nyílik a sepsiszentgyörgyi Guzsalyas Alapítvány által szervezett idei (XXIII.) Nyári kaláka kézműves alkotótábor részvevőinek munkáiból: cserépedények, nemezelt, gyékényből, csuhéból készített, gyöngyből fűzött, szőtt tárgyak, valamint fafaragványok, bőrdíszművek.
2009-08-06: Gazdaság - x:

Háromszéki túrák Kisgyörgy Zoltánnal — Szekeres Attila

Felújította egy évtizeddel korábbi, Barangolás a Székelyföldön című sorozatát a csíkszerdai Pallas-Akadémia Könyviadó. Hargita és Maros megye után Kovászna megye útikönyve, Kisgyörgy Zoltán, lapunk száguldó riportere, hidrogeológus, helytörténész, genealógus, harangkutató munkája is újból nyomdafestéket látott.