Dancs Annamari a Callatis Fesztiválon

2009. augusztus 8., szombat, Magazin

Augusztus 10-én, hétfőn a Callatis Fesztivál nyitógáláján Dancs Annamari is fellép Dj Robert Georgescuval. A román popzene seregszemléjére már hónapok óta készülnek Annamariék, különleges produkcióval mennek oda.

― A 15 perces minikoncerten igyekszünk majd a legjobb dalokat és a legjobb formánkat hozni ― mondja az énekesnő. A színpadon végig jelen lesz Dj Robert Georgescu, és persze az öt táncoslány is, akikkel a koreográfiákban és a jelmezekben próbáljuk a megadott témát követni, hiszen a gálának a Balkán Est nevet adták, ami azt jelenti, hogy a környező országokból is lesznek meghívott énekesek, előadók. A fellépésen természetesen elhangzik a nagy sikerű Live Your Life című dal is, amely most már nemcsak az országos rádiók, hanem magyar, lengyel, szlovák, orosz és horvát csatornák játszási listájára is felkerült. A Kiss FM Fresh Top 40 listáján a héten 15 helyet ment fel, jelenleg a 25. helyen áll. Köszönjük mindenkinek a szavazatokat, külön köszönjük az erdélyi helyi rádióknak, amelyek jelentősen hozzájárultak, hogy a hallgatók megismerjék ezt a dalt. Nagyon meg vagyunk lepődve váratlan sikerén, Roberttel álmunkban sem gondoltuk, hogy ennyire szeretni fogják. Két hét múlva forgatjuk a klipjét, remélem, az is tetszeni fog a közönségnek ― fejezte be Annamari.

A Callatis Fesztivált a tévénézők hétfőn 21 órától követhetik az RTV2 és RTV Internaţional csatornán.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-08-08: Magazin - x:

Haydn eszterházai szimfóniái

Augusztusban zárul az a 2002-ben indított sorozat, amelynek keretében az Orfeo Zenekar előadja Joseph Haydn Eszterházához köthető, mintegy kilencven szimfóniáját; augusztus 7. és 23. között a zeneszerző tizenöt műve csendül fel a fertődi Esterházy-kastélyban.
2009-08-08: Magazin - x:

Kifütyülték Deneuve-öt

Olaszországi szereplése során kifütyülték Catherine Deneuve francia színésznőt, miközben a nézők a jegyek á­rát követelték vissza.