Kifütyülték Deneuve-öt

2009. augusztus 8., szombat, Magazin

Olaszországi szereplése során kifütyülték Catherine Deneuve francia színésznőt, miközben a nézők a jegyek á­rát követelték vissza.

A 65 éves Deneuve Michele Placido olasz színésszel közösen francia és olasz nyelven tartott felolvasást a toscanai Marina di Pietrasantában rendezett kulturális fesztiválon. A közönség viszont annyira elégedetlen volt az előadással, hogy a körülbelül kétszáz fős kiabáló tömeget a rendőrségnek kellett lecsillapítania. A szervezők az elégedetlenkedőknek kárpótlásul egy másik fesztiválra ajánlottak ingyenjegyeket.

A színésznő az esetről nem kívánt beszélni, Placido viszont jelentéktelennek nevezte a szerdai kudarcot, mert szerinte ilyesmi bármikor előfordulhat. Az olasz színész-rendező, akit a Polip című sorozat főszerepe tett közismertté, úgy véli, az lehetett a hiba, hogy Deneuve franciául olvasott szövegéhez nem volt olasz felirat. A két művész Georges Perec francia író Je me souviens című visszaemlékezéseiből olvasott fel, amelyet zenei aláfestés kísért.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-08-08: Magazin - x:

Dancs Annamari a Callatis Fesztiválon

Augusztus 10-én, hétfőn a Callatis Fesztivál nyitógáláján Dancs Annamari is fellép Dj Robert Georgescuval. A román popzene seregszemléjére már hónapok óta készülnek Annamariék, különleges produkcióval mennek oda.
2009-08-08: Magazin - x:

Madonna hatása az Ermitázsra

Madonna vasárnapi koncertjének hangereje a szentpétervári Palota téren elérte a 106,4 decibelt és az Ermitázsban zárt ablakok mellett a 80 decibelt, vagyis súrolta a világ egyik leggazdagabb múzeumában még megengedett felső határértéket.