Magyar játékos a Bayern Münchenben

2009. augusztus 13., csütörtök, Sport

A középhátvédet kereső Bayern Münchenben folytathatja pályafutását a jelenleg Belgiumban játszó magyar válogatott Juhász Roland — írta a német Kicker internetes oldalára hivatkozva a Nemzeti Sport. A Nemzeti Sport szerint a müncheni klub hatmillió eurót áldozna Juhász Rolandért, akinek árát klubja, a belga Anderlecht ötmillió euróra tartja.

,,Sosem tagadtam, hogy Európában a Bundesliga a legszimpatikusabb bajnokság számomra, a bajorok pedig magasan kiemelkednek a mezőnyből" — mondta a 44-szeres válogatott hátvéd a sportnapilapnak.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-08-13: Sport - x:

Több mint ezer doppingvizsgálat lesz

Több mint ezer doppingvizsgálatot végeznek el a szombaton rajtoló berlini atlétikai világbajnokságon. Ezt Lamine Diack, a nemzetközi szövetség (IAAF) elnöke jelentette be.
2009-08-13: Sport - x:

Sorsoltak a vízilabda Európa-kupákban (Vízilabda)

Kedden az európai szövetség elkészítette a férfi vízilabdakupák első kvalifikációs körének sorsolását, mely alapján mindhárom érdekelt magyar együttesnek jó esélyei vannak a továbbjutásra.