Más gyermekét szüli meg

2009. szeptember 29., kedd, Magazin

Tévedésből rossz embriót ültettek be egy nőnek a mesterséges megtermékenyítéskor Amerikában. Carolyn Savage az NBC amerikai televíziós társaságnak nyilatkozva elmondta, miután megszüli a gyermeket, odaadja a biológiai szülőknek.

Savage már két hónapos terhes volt, amikor tudomást szerzett a tévedésről. Egy, a kórházból érkezett telefonhívás után férje közölte vele: ,,Rossz hírem van: állapotos vagy, de rossz embriót ültettek be." Bár a pár úgy döntött, a szülés után átadják az igazi szülőknek a kisbabát, Carolyn szerint hátralévő életükben nem lesz olyan nap, amikor ne gondolnának erre a gyermekre. A baba két héten belül császármetszéssel jön majd világra. A házaspárnak már van három gyermeke, a legfiatalabb szintén mesterséges megtermékenyítéssel született.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-09-29: Magazin - x:

Az Oscar-díjas liliomtipró

Több évtizedes amerikai elfogatóparancs alapján a hét végén Svájcban őrizetbe vették Roman Polanski világhírű filmrendezőt. A francia és a lengyel politikai elit azonnal a védelmére kelt, és az esetleges kiadatásához vezető jogi eljárás még nem tekinthető lefutottnak.
2009-09-29: Magazin - x:

Hárommillió facsemete az olimpia köszöntésére

Amennyiben október 2-án Koppenhágában a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Rio de Janeirót választja a 2016-os nyári olimpia helyszínéül, a versenyek megkezdésekor hétéves lesz az a háromezer facsemete, amelyet Dél-Amerika legszebb városának Pedra Branca nevű parkjában az idén elültettek.