Hogy mik vannakPapírruhás menyasszony

2009. október 3., szombat, Magazin
A házassági papírhoz passzolóan papírruhában esküdött örök hűséget egy menyasszony Kí­nában.

A ruhát legjobb barátja, egy esküvői ruhatervező készítette, aki unta már a hagyományos anyagokat. Igen terebélyes lett a menyasszonyi ruhaköltemény, szinte eposz, hat koszorúslány vitte az uszályt. A vőlegény elégedett volt, bár megjegyezte, hogy ha könnyekben tör ki, nem meri megérinteni — adta hírül a New Life Daily kínai lap. A mennyasszony szerencséjére nem kezdett esni. A vőlegény nem papíröltönyt viselt.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-10-03: Magazin - x:

Az elnök és a hercegnő viszonya

A hercegnő és az elnök címmel jelent meg az egykori francia államfő, Valéry Giscard d’Estaing legújabb regénye, amely a nyolcvanas évek közepén egy képzeletbeli francia elnök és egy walesi hercegnő szenvedélyes románcáról szól.
2009-10-03: Magazin - x:

A világ kulturális öröksége

Az emberiség szellemi kulturális örökségei közé került a mohácsi busójárás, az UNESCO illetékes bizottsága szerdán döntött a Duna-parti város télűző, tavaszköszöntő népszokásának listára vételéről.