EgészségEgyetlen erő, amely le tudja győzni a rákot, az immunrendszer - Fekete Réka

2009. október 8., csütörtök, Család
Minden betegnek joga van tudni, hogy a klinikai kezelés mellett léteznek más gyógymódok, amelyek nem károsak a szervezetre — indította múlt heti sepsiszentgyörgyi előadását az Ausztriában munkálkodó, magyarországi származású neves rákkutató, dr. Dávid Tamás.

A professzor huszonöt éves kutatómunkája és az általa kidolgozott, egyénre szabott biológiai rákterápia tizenöt éves klinikai alkalmazásának eredményét ismertette, hangsúlyozva, hogy a rákos megbetegedések kezelésének jövőbeli útja a klinikai és biológiai gyógyászat együttes alkalmazása.

Dávid professzor kiemelte: a szervezet elsavasodása, a szabad gyökök túlsúlyba kerülése az antioxidánsokkal szemben, a test-lélek-szellem egyensúlyának zavara idézi elő a rákos megbetegedést. Az ilyen állapot kialakulásáért főként a helytelen táplálkozás és életmód, a dohányzás, az erős italok túlzott mértékű használata, a stressz, az amalgám fogtömés, a lelki konfliktusok felelősek.

Az előadó elmondta, ha rákos daganatot diagnosztizálnak, és az műthető, akkor ez az elsődleges fontosságú lépés, a további gyógymódnak ellenben a szervezet méregtelenítését, lúgosítását, az immunrendszer erősítését kellene céloznia. A neves rákkutató ismertette a nem célzott kemoterápia káros hatásait, és kiemelte, ha nem újabbnál újabb citosztatikumok előállítására fordítanák a pénzt, hanem arra, hogy az eltávolított daganat ráksejttenyészetéből állapítanák meg, a létező háromszáz kemoterápiás készítmény közül melyik a leghatásosabb, akkor a jelenleginél jóval nagyobb lenne a rákterápia eredménye világszerte.

Integratív, vagyis egyénre szabott, célzott biológiai kezelés, a gyógyszermaffiák támogatása helyett a lakosság egészségéért aggódó kormányok, egészséges táplálkozás és életmód, a családok békéje, lelki egyensúlya, valamint a szeretet adhat esélyt arra, hogy pozitív változás történjék a rákos betegségek megelőzésében, a jelenleginél eredményesebb gyógyításában — szögezte le dr. Dávid Tamás.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-10-08: Család - x:

Nyári orgona

Nemrég tűnt fel kertészeink jóvoltából Sepsiszentgyörgyön is a nyári orgona parkok szegélycserjéjeként, kellemes színfoltot adva, együtt a többi cserjével.
2009-10-08: Család - x:

A látás ­világnapja

2000 óta tartják október második csütörtökén az ENSZ Egészségügyi Világszervezete és a vakság megelőzésére alakult nemzetközi ügynökség Látás 2020: a látás joga jelszóval meghirdetett együttes akcióprogramjának kereté­ben.