Hogy mik vannak!

2009. november 18., szerda, Magazin

Volt képe

Nem volt elégedett körözési fényképével egy szökésben lévő férfi Nagy-Britanniában, ezért küldött egy másik fotót magáról egy helyi lapnak. A 23 éves férfit betörés miatt keresik.

Az általa előnyösebbnek vélt fotón egy rendőrautó mellett áll, ezt küldte el a South Wales Evening Post újságnak, amely készséggel közölte a fényképet, méghozzá az első oldalon. A swansea-i rendőrség jó képet vágott az esethez: megköszönte a körözött előzékenységét és igényességét, elvégre a fotóval a hatóság munkáját segíti a szökevény.

Kutyálkodással megugrasztott betörő

Kutyálkodással ugrasztott meg betörőt egy nő az Egyesült Államokban. Az asszony késő éjjel a családi házában meghallotta, hogy valaki matat a bejárati ajtón. A nő „lement kutyába" az ajtónál, négykézlábra ereszkedett, morogni és kaparászni kezdett kellően magasan, hogy kint a férfi nagy testű kutyának hihesse. A trükk bejött: a férfi elment, nagyon sietve.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-11-18: Magazin - x:

Szenteltvíz-automata járvány ellen

Olaszországban szenteltvíz-automatával rukkolt ki egy feltaláló, hogy fékezze az influenzajárvány terjedését.
2009-11-18: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Sikeres üzlet: az új technológia (Akik hazatértek) - Varga Melinda

A gazdasági válságot eltúlozzák, előbb-utóbb a nem működő vállalkozásoknak, melyek már terhelték a piacot, be kellett bukniuk, és ebben semmi különös nincs — derült ki Kiss Árpád Csabával folytatott beszélgetésünkből, aki szerint Kovászna megyében a turizmus fejlesztése jó üzleti befektetésnek bizonyul, ő a menedékházak építésében lát fényes üzleti jövőt.