Meghalt Brittany Murphy

2009. december 22., kedd, Magazin

Harminckét éves korában szívroham következtében meghalt Brittany Murphy amerikai filmszínésznő. A The Los Angeles Times úgy tudja, hogy a színésznő otthonában lett rosszul, kórházba szállították, de az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

Brittany Murphy 1977-ben született. A kilencvenes évek elején kezdte pályafutását, filmsorozatokban vállalt kisebb szerepeket. Közel húsz filmben játszott, az ismertsé­get leginkább a Spinédzserek (1995), a Nyolc mérföld (2002) és a Szakítópróba (2003) című alkotások hozták meg számára.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-12-22: Magazin - x:

Jégből faragott ragadozók

Tigris, puma, medve, kígyó, sas és még számtalan vadállat jégből készült szobrát csodálhatják meg azok, akik kilátogatnak az ünnepek után a IV. Debreceni Jégszobrász Show-ra, amelyen idén a ragadozók világa áll a középpontban.
2009-12-22: Magazin - x:

Újabb rekord

A genfi nagy hadronütköztetővel újabb rekordot értek el: az atomi részecskék nyalábját minden eddiginél nagyobb sebességgel sikerült ütköztetni — jelentette be az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet, a CERN. ,,A nagy hadronütköztető újraindítása utáni első szakaszra tervezett kísérleteket, a rendszer tesztelését és a műszerek kalibrálását sikerült elvégezni.