Meghosszabbították a szerződést

2010. január 21., csütörtök, Közélet
A januári tanácsülésen a városatyák jóváhagyták a kézdivásárhelyi Céhtörténeti Múzeum épületének a Székely Nemzeti Múzeum ügykezelésébe való átadásáról szóló szerződés meghosszabbítását öt évvel, 2014. december 31-ig.

A múzeumnak helyet adó egykori városháza épületére érvényes szerződés a múlt év szeptember 15-én járt le. (Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1383
szavazógép
2010-01-21: Közélet - x:

Hat lépcsőházzal kezdődik a hőszigetelés (Kézdivásárhely) - Iochom István

Hőszigetelt tömbház az Ady negyedben
Kézdivásárhelyen tavalyig mindenki kedve szerint szigetelte, majd festette különféle színűre a tömbházak falát, ezért a polgármesteri hivatal leállította a további szigeteléseket, és csak ott engedélyezte a munkálat elvégzését, ahol lakóbizottság alakult.
2010-01-21: Közélet - x:

Kommandón akadozik a villany- és telefonszolgáltatás

A múlt hét elején lehullott nagy mennyiségű vizes hó súlyától húsz-harminc méteres fák dőltek a Kommandót tápláló húsz kilovoltos villanyvezetékre, így több helyen elszakadtak a drótok.