Az ember bolond természeteEsküvő? Csak plasztika után!

2010. január 21., csütörtök, Család
A brit menyasszonyoknak több mint fele, a vőlegényeknek pedig csaknem negyven százaléka tartja fontosnak a plasztikáztatást vagy esztétikai kezelést az esküvőre készülődve.

Az adatok az efféle kozmetikai praktikákban eligazodást kínáló brit honlap felméréséből származnak. Az esküvő előtt tervbe vett ,,renoválások" a botoxkezeléstől a mellnagyobbításig terjednek.

,,Az esküvő sok ember életében a legfontosabb nap, és közülük sokan szeretnék, ha minden a legtökéletesebb lenne, a megjelenésüket is beleértve" — magyarázta a jelenséget a honlap társalapítója, Christina Clogg.

A felmérésből egyébként az is kiderült, hogy a válaszadó nők tizenegy, a férfiak kilenc százaléka már átesett hasonló beavatkozáson. A nők főként az esküvői fotók miatt szánnák rá magukat a beavatkozásokra, míg a férfiak elsősorban a menyasszonyuknak szeretnének tetszeni.

A menyasszonyok kezelési toplistáján a botox 68 százalékot, a fogfehérítés 62 százalékot, a zsírleszívás 55 százalékot, a mellnagyobbítás 47 százalékot, az arcfeltöltés 43 százalékot ért el. A vőlegényeknél a smink 78 százalékot, a botox 62 százalékot, a hajpótlás 41 százalékot, a zsírleszívás 55 százalékot, a mellkisebbítés pedig 25 százalékot kapott.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2010-01-21: Család - x:

Rostfogyasztással az immunrendszerért

A sok rostot tartalmazó ételek fogyasztása javítja az immunrendszert, segíti a szervezetet a gyulladásos betegségekkel való küzdelemben — állítják ausztrál kutatók.
2010-01-21: Család - x:

Siettetett gyerekek (Az eltűnő gyermekkor nyomában) - 6.

A kisgyermekek mint piaci szereplők
A gyermekek helyzetében bekövetkezett talán legnagyobb jelentőségű változás, hogy korábban társadalmi integrációjuk közvetett volt, szüleik és a nevelésben-oktatásban részt vevő más felnőttek ellenőrizték és kanalizálták a társadalmi hatásokat.