Elhalálozás

2010. február 24., szerda, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó édesanya,

GERŐFFY MÁRIA

életének 68. évében türelmesen viselt betegség után elhunyt.

Drága halottunk poraitól február 25-én, csütörtökön 15 órától veszünk búcsút a közös temető ravatalozóházában.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Kérjük a részvétnyilvánítóktól, hogy a kegyelet virágait csokorba helyezzék, mivel a hamvak a családnál maradnak megőrzésre.

Gyászolói

774/b

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a kisbaconi VERES GÁSPÁR temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

4230930

Mgemlékezés

Áldott, szép emlékét szívünkbe zárva, szomorú szívvel emlékezünk február 24-én a bardoci születésű HADNAGY ESZTERRE halálának ötödik évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Szerettei

N

Kegyelettel emlékezünk a miklósvári CSÍKI GIZELLÁRA (Gizi mámára) halálának első évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

773/b

Fájdalommal és könnyek között emlékezünk a szentivánlaborfalvi ifj. SÜKÖSD TIBOR LÁSZLÓRA halálának negyedik évfordulóján. Örök világosságban, békességben nyugodj, soha nem felejtünk, örökké szeretünk, hisz te jól tudod. Ha majd véget érnek szomorú napjaink, oda vágyunk melléd megpihenni.

Bánatos szerettei

4230704

Nem az a fájdalom, amitől könnyes lesz a szem, hanem amit a szívemben hordok némán, csendesen. Fájó szívvel emlékezem drága öcsémre, a szentivánlaborfalvi ifj. SÜKÖSD TIBOR LÁSZLÓRA halálának negyedik évfordulóján. Jósága és szeretete szívemben élni fog.

Szerető nagybátyja, Gabi

4230705

Nem vár már minket ragyogó szemekkel, nem örül már nekünk szerető szívével. Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk már soha senki el nem vehet. Fájó szívvel emlékezünk a bitai MIHÁLY GÉZÁRA, akit kilenc éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye

4230826

Az emlékezés fájó pillanata kavarja fel naponta lelkem szeretett édesanyám, MĂNĂSTIREAN AMBRUS OLGA nyugalmazott tanítónő elvesztése miatt. Ma egy éve kísértük az örök csend és béke birodalmába. Felejthetetlen emléke áldott, pihenése csendes legyen.

Leánya

4230914

Kegyelettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BARNA SÁNDORRA, akit hat hete kísértünk utolsó útjára. Emléke szívünkben örökké élni fog.

Gyászoló szerettei

4230979

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2010-02-24: Magazin - :

Varázslatos Harry Potter-park

Webkamerával és nyomtatott térképpel nyerhetnek részletesebb bepillantást a rajongók a floridai Orlandóban épülő Harry Potter-élményparkba.
2010-02-24: Közélet - Csinta Samu:

A prefektus és a polgármester segítségét kérték (Cigarettagyári tiltakozás)

Közel száz alkalmazott tiltakozott tegnap a sepsiszentgyörgyi cigarettagyár udvarán az ellen, hogy az Országos Pénzügyi Hatóság engedélyezési igazgatósága 2010. február 16-án elutasította a szentgyörgyi vállalatot is működtető Galaxy Tobacco Rt. óvását, s ezzel megvonta a vállalat pénzügyi működési engedélyét.