A hosszú együttlét titka: két tévé

2010. február 25., csütörtök, Család
A hosszú házasság titka a külön tévékészülék — ez a lehető leghitelesebb forrásból, Nagy-Britannia házassági rekordereitől tudható. A 98 éves, liverpooli Bill Turpin és neje, a 97 éves Peggy 77 éve él boldog házasságban; ezzel ők tartják a jelenlegi brit házassági időrekordot.

Peggy szívesen néz teniszt vagy egy jó kis kosztümös drámát, a focit — Bill kedvencét — azonban ki nem állhatja. Így amikor Bill leül megnézni kedvenc csapata soros meccsét, Peggy elvonul, és nézi a maga műsorait. Így nincs harc a távirányítóért, és ,,egy csomó vita elkerülhető". A két külön tévé ötletével a hat unoka egyike állt elő. Peggy szerint a szerelmesek napja különösebben nem érdekli őket, de annak örülnének, ha együtt tölthetnék 80. házassági évfordulójukat is.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2010-02-25: Család - Balázs Tivadar:

A hűség három szintje (A lelkesítő házasság)

Mai írásomban inkább a férfiakhoz szeretnék szólni. Tudom, hogy mi, férfiak elsősorban teljesítményorientáltak vagyunk, hajlamosak házastársi feladatainkat leegyszerűsíteni arra, hogy mennyit dolgozunk és mennyit teszünk a család eltartásáért, anyagi jólétéért.
2010-02-25: Család - :

Haszontalan szerzemények

Bárkivel előfordul, hogy pillanatnyi kísértésnek engedve valamilyen teljesen felesleges dolgot vásárol, ám egy oroszországi felmérés szerint a férjek is a leghaszontalanabb szerzemények listájára kerültek.