Elhalálozás

2010. március 2., kedd, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a felsőrákosi

id. BIRÓ GYULA

állat-egészségügyi technikus

életének 61. évében váratlanul elhunyt.

Temetése 2010. március 2-án 13 órakor lesz a családi háztól.

A gyászoló család

4231165

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szerető édesanya, nagymama, testvér, sógornő, rokon, szomszéd, a gelencei

özv. FINTA ISTVÁNNÉ

CSEH ILONA

életének 71., özvegységének 14. évében 2010. március 1-jén rövid szenvedés után elhunyt.

Temetése 2010. március 3-án, szerdán 14 órakor lesz a családi háztól a felszegi műemlék templom temetőjében.

A gyászoló család

4986

Megemlékezés

Jóságodat két kezeddel szórtad, önzetlenül mindig egy célod volt, a családodért élni. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a kézdivásárhelyi HAMAR IMRÉRE, a drága férjre, édesapára, nagyapára halálának tizedik évfordulóján. Pihenésed legyen csendes, emléked áldott.

Szerettei

1611

Kegyelettel emlékezünk az alsócsernátoni GAJDÓ BÉLÁRA halálának tizennyolcadik évfordulóján.

Szerettei

1517

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó feleségre, édesanyára, nagymamára, dédire, a kovásznai THIESZ MÁRIA MAGDOLNÁRA (szül. KÖRMÖCZKY), akit ma hat hónapja helyeztünk örök nyugalomra.

Szerettei

4231230

Fájó szívvel emlékezünk id. PAPP ERNŐRE halálának tizennegyedik évfordulóján.

Hozzátartozói

4231198

Minden évben eljön a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Könnyes szemmel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BRUSS ÁLMOSRA halálának harmadik évfordulóján. Csendes álma fölött őrködjék az örök szeretet.

Bánatos szülei és családja

4231152

Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek, amíg élünk, velünk lesz emléked. Szívünk mély fájdalmával emlékezünk az árkosi id. ÖRDÖG ZOLTÁNRA, aki két éve távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4231172

Egy téli napon életed véget ért, bánatot hagyva ránk örökre elmentél. Fájó szívvel emlékezem a drága jó feleségre, édesanyára, menyre, ifj. FERENCZ SÁNDORNÉ SIPOS CSILLUKÁRA halálának negyedik évfordulóján. Búcsút nem mondtál, de kérem a jó Istent, őrködjék pihenésed felett. Nyugodjék békében.

Halálába bele nem nyugvó anyósa, apósa és a Ferencz család

4231181

Áldott, szép emlékét szívünkbe zárva, szomorú szívvel emlékezünk a haralyi születésű sepsiszentgyörgyi id. FINNA ÁRPÁDRA halálának negyedik évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Szerettei

4231131

Kint a csendes temetőben nem zavar senki téged, csak a mi szívünkben hagytál örökös keserűséget. MOLNÁR BÁLINTRA emlékezünk halálának tizenötödik évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, békés.

Özvegye és fia, Csabi

4231192

Szép volt, jó volt, több, mint édesanya volt. Egy pillanat, és megállt a szíve, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet. Mindenkit szerettél, az volt a boldogságod, ha örömet szereztél. Fájó szívvel emlékezünk az uzoni MOLNÁR MÁRIÁRA halálának második évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog.

Szerető hozzátartozói

4231197

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2010-03-02: Sport - :

Székely Kupa

A hét végén a Hargitafürdőn megtartott Székely Kupával véget ért az idei kutyaszánhúzó bajnokság. Szombaton jó hóviszonyok mellett zajlott le a viadal, vasárnap pedig kissé latyakos körülmények között került sor a versenyre.
2010-03-02: Sport - Áros Károly:

A tizenhatodik versenynap (Vancouver, 2010)

A hosszú és félig mozgalmas szombat után nagyon jól jött a laza vasárnap. Na persze, erről a lazaságról egészen másképpen vélekedett az 50 km-es sífutásra készülő ötvenöt versenyző. Ötven kilométer, a téli sportok „maratonja"...