Megmarta egy kóbor kutya

2010. március 3., szerda, Közélet

Február 27-én 10 óra körül Kézdivásárhelyen a volt ügyészség előtti járdán egy kóbor kutya megharapta a bal alkarját, és földre döntötte a patikából hazafelé tartó Márkos Rudolf nyugdíjast.

A Petőfi Sándor utca 3. szám alatt lakó idős ember sebét szombaton a városi kórház sürgősségi osztályán látták el, beoltották tetanusz ellen, hétfőn pedig dr. Kiss Lajos háziorvos vizsgálta meg és látta el a sebet. Tegnap Márkos Rudolf Szarvadi József István alpolgármesternél járt, aki arról biztosította, hogy a közeljövőben az egész város területére kiterjedő, nagyszabású kóborkutya-befogási akcióra kerül sor. (Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2010-03-03: Közélet - :

Ügyészségre került

Csalás és magánokirat hamisítása alapos gyanújával került K. Lehel, a kézdivásárhelyi Helyi Munkaügyi és Fejlesztési Egyesület egykori ügyvezető igazgatójának iratcsomója az ügyészségre.
2010-03-04: Család - Jártó Kocsis Edit:

Tempóváltás

Két kisbaba ül egymás mellet a kocsiban, mosolyognak, gügyörésznek békésen... A jelenet annyi nyugalmat, örömet sugároz, hogy elgondolkodom.