Elhalálozás

2010. március 10., szerda, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az újtusnádi születésű sepsiszentgyörgyi

KORODI IMRE

életének 66. évében hirtelen elhunyt.

Temetése 2010. március 11-én 14 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

A gyászoló család

4231518

Részvétnyilvánítás

Az Erdélyi Kárpát Egyesület tagsága őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak tagtársuk, LUNCZ LAJOS elhunyta alkalmából. Emlékét szeretettel megőrizzük.

39798

A Kanadai Magyar Kultúrközpont őszinte együttérzését fejezi ki a gyászoló családnak és Luncz Simon Andreának édesapja elhunyta alkalmából.

4231513

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a baróti id. RUDOLF GYULA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4231496

Megemlékezés

Egy év telt el azóta, hogy itthagytál minket, boldogok lennénk, ha ma is láthatnánk téged. Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon, azért van, mert szeretünk, és hiányzol nagyon. Telhetnek a hónapok, múlhatnak az évek, örökké szeretünk, nem feledünk téged. Fájó szívvel emlékezünk a vargyasi ifj. SÁNTA ANDRÁSRA (PATYA) halálának évfordulóján. Jósága szívünkben örökké élni fog.

Bánatos szülei és testvérei családjukkal

H. L.

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk GOCZ JÓZSEFRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Lányai, unokái

5004

Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt nem hozhatjuk vissza. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Fájó szívvel emlékezünk a vargyasi ifj. SÁNTA ANDRÁSRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye és kislánya

T.

Fájó szívvel emlékezünk id. BÁCS ANDRÁSRA halálának ötödik évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4231448

Életünk része, célja és öröme volt ő, nélküle sötét van, a nappal is fekete, kegyetlen a fájdalom, az egekig nő, kérlek téged, Istenem, szeresd őt úgy, ahogy mi! Fájó szívvel emlékezünk kislányunkra, ERŐS IVETT KATALINRA, aki egy éve távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szülei, nagyszülei, keresztszülei

4231475

Kegyelettel emlékezem INCZE VILMÁRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes.

Unokahúga, Irma

4231495

Fájó szível emlékezünk id. SZAKÁCS LAJOSRA halálának hatodik hónapjában, valamint SZAKÁCS TIBORRA halálának tizenötödik, illetve SZAKÁCS CSABÁRA halálának harminckilencedik évfordulóján. Jóságuk és szeretetük szívünkben örökké élni fog. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.

Bánatos szeretteik

4231503

Fájó szívvel emlékezem FÁBIÁN ILONÁRA halálának első évfordulóján. Nyugodjék békében az uzonkai temetőben.

Barátnője, Erzsike

4231517

Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírodra vihetünk. Könnycsepp gördül végig arcunkon, mert hiányzol nekünk nagyon. Fájó szívvel emlékezünk a kisbaconi VERES GÁBORRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4231522

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2010-03-10: Sport - :

Sport

Egy arany-, két ezüst-, két bronzérem
A minikadett, kadett, ifjúsági és felnőtt korosztályú shotokan karate Nagyváradon megrendezett országos bajnokságán a Master Karate Club egy arany-, két ezüst- és két bronzérmet szerezett.
2010-03-10: Magazin - :

Váll nélküli ruha és kevés ékszer

Pánt nélküli ruha, feltűzött haj és visszafogott ékszerek jellemezték az idei Oscar-divatot, a vörös szőnyegen felvonuló hírességek a szerény eleganciára és a biztonságos stílusra szavaztak 2010-ben.