Tűz Illyefalván

2010. március 10., szerda, Közélet

Tegnap hajnali öt órakor Illyefalván kigyúlt egy műhely tetőzete. A hivatásos tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a lángok átterjedjenek a termelőcsarnokra.

Elégett viszont az ötven négyzetméteres, azbesztcementtel és kátránypapírral fedett, kőzetvattával szigetelt tetőzet, valamint a villamos hálózat. A tüzet valószínűleg a feszültség alatt hagyott gépeket tápláló hálózat túlhevülése okozta ― tájékoztatott a tűzoltóság. (p. m.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-03-10: Közélet - :

Megérkeztek a ,,láthatatlan” radarok

Gheorghe Drăghici, a sepsiszentgyörgyi rendőrség parancsnokhelyettese bemutatja a készüléket
Nyolc új típusú sebességmérővel bővült a megyei rendőrség radarállománya. A láthatatlannak becézett készülékeket egyelőre nem lehet bemérni, még nem fejlesztettek ki olyan védekező műszert, mely kimutatná jelenlétüket.
2010-03-11: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
* A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében ma 19 órakor a forradalom és szabadságharc emlékére rendezett, előadással egybekötött könyvbemutató lesz. Kedves Gyula budapesti hadtörténész Bem apó, Erdély megmentője címmel tart előadást, majd bemutatják Kedves Gyula és Ratzky Rita Csataterek Petőfije című könyvét. Verset mondanak a Mikes Kelemen Főgimnázium tanulói.