Elhalálozás

2010. március 20., szombat, Elhalálozás
Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagytata, élettárs, a rétyi

BAJKÓ FERENC

életének 77. évében türelemmel viselt szenvedés után elhunyt.

Temetése március 22-én 15 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi vártemplomi ravatalozóháztól.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

5028

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett férj, drága jó édesapa, testvér, nagyapa, dédnagyapa, após, sógor, keresztapa, koma, rokon és szomszéd,

NAGYOLÁH JÁNOS

életének 79., házasságának 53. évében rövid szenvedés után 2010. március 18-án csendesen elhunyt.

Temetése 2010. március 21-én 15 órakor lesz a családi háztól az alsócsernátoni temetőben a református egyház szertartása szerint.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

1572

Mély fájdalommal, de a gondviselő Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága feleség, szerető édesanya, nagymama, anyós, anyatárs, nagynéni, sógornő, keresztmama, jó rokon és szomszéd,

GAJDÓ GUSZTÁVNÉ

KELEMEN ÉVA

életének 65., házasságának 40. évében türelemmel viselt betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Temetése 2010. március 21-én, vasárnap 14 órakor lesz a kézdiszászfalvi ravatalozóháztól a helyi temetőben.

Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

1576

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szerető férj, édesapa, drága jó nagyapa, rokon és jó szomszéd, a lécfalvi születésű

KEREKES ISTVÁN

életének 76. évében hosszas betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Temetése 2010. március 20-án, szombaton 14 órakor lesz a családi háztól a lécfalvi temetőben.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4231915

Részvétnyilvánítás

Őszinte részvétünk Salamon (Jakab) Veronkának és családjának édesanyja elhunyta alkalmából.

Volt osztálytársai

4231920

A Székely Mikó Kollégium X. D osztálya őszinte részvétét fejezi ki osztálytársuk édesapja, PÁL MIKLÓS elhunyta alkalmából.

4231939

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a kézdivásárhelyi NAGY TIHAMÉR IPOLYRA halálának kilencedik évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Szerető fia és családja

1642

Egy tavaszi napon életed véget ért, bánatot hagyva ránk, örökre elmentél. Nehéz az élet nélküled, feledni téged soha nem lehet. Ma négy éve, hogy életének 55. évében elveszítettük az élni akaró, drága jó férjet, édesapát, a vargyasi id. FARKAS DOMOKOST. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerető családja

4231441

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a komollói BENKŐ KÁLMÁNNÉ VÁNCSA EDITRE halálának tizennegyedik évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog.

Szerettei

4231840

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a feldobolyi BODOLA GYULÁNÉ RÁDULY EMMÁRA halálának huszonötödik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4231847

Fájó szívvel emlékezünk az angyalosi GYÖRGYJAKAB FERENCRE halálának hetedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4231857

Az idő múlhat, szállhatnak az évek, amíg élünk, velünk lesz emléked. Fájó szívvel emlékezünk drága jó édesanyámra, a nagyborosnyói SZŐCS EMMÁRA, aki öt éve távozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Leánya, Sára és családja

4231917

Egy tavaszi napon életed véget ért, bánatot hagyva ránk, örökre elmentél. Nélküled már semmi sem olyan, mint régen, fájó emlék maradtál a szívünkben. Virá­got viszünk a sírodra, és elsuttogjuk százszor, drága jó testvérünk, nagyon hiányzol. Fájó szívvel emlékezünk a négy éve elhunyt vargyasi id. FARKAS DOMOKOSRA. Nyugodjék békében.

Testvérei és szülei

4231925

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2010-03-20: Sport - :

Sport

Kosárlabda
* A KSE kosárlabda-szakosztálya új minikosárlabda-csapatokat indít Kézdivásárhelyen. Várják a 2000—2003 között született lányok jelentkezését hétfőnként 16 órától és szerdánként 18 órától a Gábor Áron Líceum tornatermében. Bővebb információkért hívják a 0740 202 633-as (Lénárt Adolf) telefonszámot.
2010-03-20: Magazin - Váry O. Péter:

Székely csempék a múzeumban

A Székely Nemzeti Múzeum nagyszerű gyűjteményében talán nem a legjelentősebb a csempekályhák mintegy 600 ép darabot és még számtalan töredéket számláló kollekciója, talán ez is egyik oka annak, hogy a csempék java része ez idáig csak a raktárakban pihent.