Hibaigazítás

2010. március 20., szombat, Közélet

Március 19-i, pénteki lapszámunkban tévesen közöltük, hogy a baróti önkormányzat idei, 12,5 millió lejes költségvetése kevéssel több, mint a város 2009-es büdzséje volt.

Ezzel szemben Barót egy évvel korábban 13,093 millió lejes költségvetésből gazdálkodott. A tévedésért az érintettek és olvasóink elnézését kérjük.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1443
szavazógép
2010-03-20: Közélet - :

Címer és pecsét a Székelyföldön

Címer és pecsét a Székelyföldön címmel nyílt kiállítás csütörtök délután Csíkszeredában, a megyeháza galériájában. A tárlat anyagát a Székely Címer-, Pecsét- és Zászlótörténeti Munkacsoport tagjai többéves, sőt, évtizedes kutatómunkája nyomán válogatták.
2010-03-20: Gazdaság - B. Kovács András:

A jó kenyér titka (Vállalkozók Háromszékről)

Barabás Gábor mester a dagasztógépnél
Barabás Gábor zabolai pékmesternek egy éve tűz emésztette el másodszor újrakezdett élete majd minden szerzeményét. Az épület emeleti része, amelynek földszintjén a pékség áll, teljesen leégett, a hajnali katasztrófára a munkából kiszaladó élettársával csak a két gyereket sikerült kimenteniük a lángok közül, közös erőfeszítéseik minden egyéb gyümölcse odaveszett.