Hogy mik vannak!

2010. március 24., szerda, Magazin

Anyatejjel támadt a rendőrre

Hatóság elleni támadás címén emeltek vádat az Egyesült Államokban egy nő ellen, aki anyatejet spriccelt a kebléből egy rendőrre. A 31 éves nő közterületen részegeskedett, ezért vették őrizetbe Kentucky államban. Amikor át kellett öltöznie rabruhába, arcon spriccelte tejével az őt felügyelő rendőrnőt. Ezek után rendőr megtámadása címén is eljárás indult ellene, és 10 000 dollárban szabták meg óvadékát.

Fapulóverek

Rejtélyes kötögetője van az amerikai West Cape May városának: az illető az éj leple alatt színes pulóverbe bújtat faágakat és lámpaoszlopokat. Az Éjféli Kötögető — így becézik a környéken — tevékenysége szigorúan véve törvénytelennek minősül, mivel köztulajdon külcsínén változtat, amihez engedély kell. A lakosságnak ugyanakkor tetszik, hogy színesebb az utcakép, és még a kötött árukért nem rajongók is elismerik, az Éjféli Kötögető munkái jobban mutatnak a falfirkáknál. A szabálysértés miatt azonban a rendőrség keresi a lámpavas- és faöltöztetőt.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2010-03-24: Magazin - :

Harry herceg északi-sarki expedícióra készül

Károly brit trónörökös kisebbik fia, Harry herceg északi-sarki expedícióra készül testi fogyatékkal élő volt katonákkal; a merész vállalkozás tervezett időpontja 2011 áprilisa.
2010-03-24: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol mikor?

Színház
* A sepsiszentgyörgyi M Stúdió a kultúrpalota Lajtha László Stúdiótermében csütörtökön 19 órától William Shakespeare Hamlet című tragédiája nyomán készült előadását mutatja be. Rendező: Uray Péter.