Rövid hírek

2010. március 25., csütörtök, Sport

* Minifoci. A sepsiszentgyörgyi C-osztályos kispályás labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának eredményei: FC Star—Eurodecor 4—2, Phoenix—Panon-Beton 3—3, Bicon—Puskázók 2—5, Multi Nr.—Dr. Office 3—5, Valkes—Mexikó 4—8, IGO—FC Amigos 2—3, Flamengo—Deico 7—0, ASA—Sprintis 7—3, Bolyai—AZ 1—2, FC Kilyén—MTH 0—4.

* Sakk. A megyeszékhelyi sakkélet újraélesztése érdekében március 27-én, szombaton technikai megbeszélés lesz a szentgyörgyi sakk-klubban. Az esemény célja az, hogy a klub visszanyerje régi énjét, de ehhez minden sakkbarát segítségére szükség van.

* Labdarúgás. A sepsiszentgyörgyi Jövő naponta 17—19 óra között válogatót tart az Elektró-stadionban. Jelentkezhetnek a 6 és 15 év közötti fiatalok. Bővebb tájékoztatásért hívják Diaconu edzőt a 0746 371 882-es telefonon.

* Siklóernyőzés. Március 26—28. között második alkalommal rendezik meg a Tusnádi PG II. FAI II. kategóriájú siklóernyős versenyt. A megmérettetés házigazdái a sepsiszentgyörgyi és a csíkszeredai siklóernyősök. A rendezvény központja a tusnádfürdői Fortuna Hotelben lesz, a helyszín pedig Csíkkozmás. Bővebb információkért látogassák meg a www.tusnadpg.extremesport.ro vagy a www.events.fai.org/event?i=6587&f=60 internetes portált. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-03-25: Sport - Puskás Attila:

Meghalt Bilek István nemzetközi sakknagymester

Bilek István (1932. aug. 11.—2010. március 20.) nemzetközi sakknagymester Budapesten szerény életkörülményű családban nőtt fel, de kiváló szellemi adottságai lehetővé tették, hogy a főváros elit iskolájában, a bencéseknél tanuljon.
2010-03-25: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
* Sepsiszentgyörgyön az 1918. December 1. úti 12-es tömbház földszinti helyisé­gében (I bejárat, 3-as ajtó, az ajtóbolt mellett) ma 17 órától bemutatják az Orvostudomány a feje tetején ― És ha mégis igaza van Hamer doktornak? című könyvet.