Elhalálozás

2010. március 25., csütörtök, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó édesapa, nagyapa, dédnagyapa, após, testvér, rokon,

özv. id. PORZSOLT JÓZSEF

életének 89. évében türelemmel viselt betegség után 2010. március 24-én csendesen elhunyt.

Temetése 2010. március 26-án, pénteken 14 órakor lesz a családi háztól a fotosi temetőben a református egyház szertartása szerint.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4232084

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sepsiszentgyörgyi

KÖNTÉS ZOLTÁN

életének 63. évében hosszú betegség után elhunyt.

Temetése 2010. március 26-án 14 órakor lesz a közös temetőben.

Részvétfogadás 12 órától.

A gyászoló család

4232110

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó testvér, apa, sógor, közeli és távoli rokon, jó barát és ismerős,

WUNDER GÁBOR-ISTVÁN

életének 50. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2010. március 26-án 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a kézdivásárhelyi római katolikus ravatalozóháztól a katolikus temetőben.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

1594

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a ma hat hete elhunyt sepsiszentgyörgyi özv. SZÉP MÁRIÁRA. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

5040

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó gyermekre, testvérre, sógorra, a tamásfalvi BOGYÓ ÁRPÁDRA, akit hat hónapja veszítettünk el. Rögös az út, mely sírjához vezet, elfeledni őt soha nem lehet. Hiába omlott rá a föld göröngye, emléke itt marad szívünkben örökre.

Bánatos édesanyja

és testvérei

4232102

Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a vargyasi id. ANDORKÓ B. JÓZSEFRE halálának első évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye

és szerettei

P.

A múltra visszagondolva valami fáj. Könnyes szemmel, fájó szívvel emlékezem a rétyi KOVÁCS MIHÁLYRA halálának tizennyolcadik évfordulóján. Felejthetetlen édesapám, csendes pihenést.

Lánya, Erzsébet

4232024

Kegyelettel emlékezünk a szárazajtai születésű sepsiszentgyörgyi id. NAGY BERTALANNÉRA (Pannika nénire) halálának tizennegyedik évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4232087

Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt nem hozhatjuk vissza. Egy év telt el azóta, hogy itthagytál minket, boldogok lennénk, ha ma is láthatnánk téged. Telhetnek a hónapok, múlhatnak az évek, örökké szeretünk, nem feledünk téged. Fájó szívvel emlékezünk a kovásznai SZIGETI LÁSZLÓRA halálának első évfordulóján. Emlékező mise 2010. március 28-án, vasárnap 10 órakor a római katolikus templomban. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4231569

Fájó szívvel emlékezünk BARTHA GYÖRGYRE halálának negyedik évfordulóján.

Szerettei

4232074

Fájdalommal emlékezünk a hét éve elhunyt élettársra, KANYÓ ANDRÁSNÉ CSÁSZÁR ERZSÉBETRE.

Özvegye, András, fia, Sándor, lánya, Erzsébet, menye, veje, három unokája: Laura, Kincső, Bernadett

4232096

Az idő múlhat, szállhatnak az évek. Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk id. TEGZŐ ANDRÁSRA halálának negyedik évfordulóján. Emléke mindig velünk marad, pihenése legyen csendes.

Szerettei

4232115

Fájó szívvel emlékezünk TANKÓ DEZSŐRE halálának harmadik évfordulóján.

A gyászoló család

4232116

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1383
szavazógép
2010-03-25: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
* Sepsiszentgyörgyön az 1918. December 1. úti 12-es tömbház földszinti helyisé­gében (I bejárat, 3-as ajtó, az ajtóbolt mellett) ma 17 órától bemutatják az Orvostudomány a feje tetején ― És ha mégis igaza van Hamer doktornak? című könyvet.
2010-03-25: Máról holnapra - Csinta Samu:

Talpon maradni

Úgy tetszik, némileg bővítenünk kell kikelettel kapcsolatos fogalomtárunkat. Nem csak a hóvirágok és pillepalackok dugják ki fejüket a vékonyodó hótakaró alól, a tavaszi vásárok ösztökélő hatására a vállalkozók is ilyenkor kezdik megmutatni magukat. Márpedig a potenciális kínálat szívmelengetően gazdag, s ahogy ezzel szembesül, egy kis szégyenérzet is költözik az emberbe.