Elhalálozás

2010. április 14., szerda, Elhalálozás

Elhalálozás

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szerető férj, édesapa, testvér és nagyapa,

PÉTER LÁSZLÓ

életének 67. évében hirtelen elhunyt.

Temetése 2010. április 14-én 15 órakor lesz a közös temető ravatalozóházától.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

5438

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy

BARTÓK EDIT

életének 58. évében elhunyt.

A temetési szertartás április 14-én 14 órakor kezdődik a szentkatolnai ravatalozóháznál.

Részvétfogadás a temetés előtt.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

1700

Mély fájdalommal tudatom, hogy drága jó fiam, férj, édesapa, keresztgyermek, ismerős, a párizsi

PIELEA M. VALENTIN

(GOCZ)

repülős katonatiszt,

informatikus

életének 46., házasságának 17. évében tragikus körülmények között hirtelen elhunyt.

Drága jó fiam hamvait április 16-án 15.30 órakor helyezzük örök nyugalomra a kovásznai katolikus ravatalozóháztól három pap megáldásával.

Édesanyja, Gocz Elvira és a gyászoló család

5254

Részvétnyilvánítás

Részvétünket fejezzük ki Kovács Gábornak nagymamája elhunyta alkalmából.

Osztálytársai és osztályfőnökük

5437

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik édesanyánk, özv. RÁDULY LAJOSNÉ KHELL MARGIT temetésén részt vettek, gyászunkban részvétüket fejezték ki, és sírjára a kegyelet virágait helyezték. Külön köszönet a katolikus kórusnak az egykori kántorjuk búcsúztatásáért.

A gyászoló család

4232749

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a lisznyói ifj. RÁDULY ANDRÁSRA halálának tizenharmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4232637

Mi tudjuk és érezzük, hogy nekünk van egy szerető Istenünk, aki a fájó helyzetekben is tud segíteni. A fájdalomban a hit vigasztal, és szívünk mélyén él a remény, hogy találkozni fogunk még veled a Mennyei Atya irgalmából. Kegyelettel, könnyes szemmel emlékezünk az oltszemi DIMÉNY GÁBORRA halálának harmadik évfordulóján. Áldott emlékét szívünkben mindig megőrizzük.

Gyászoló szerettei

4232668

Istenem, köszönjük, hogy a miénk volt, és az is maradt, mert aki szeretettel szívünkben tovább él, nem hal meg, csak távol van. Emlékezünk id. KEREKES JENŐRE halálának harmadik évfordulóján. Emléke legyen áldott.

Szerettei

4232720

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a drága jó gyermekre és testvérre, a szerető édesapára és férjre, a lisznyói PÁLJÁNOS TIBORRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4232718

Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi id. NIKA ÁRPÁDRA halálának tizenegyedik évfordulóján. Emlé­két örökre megőrizzük.

Szerettei

4232755

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2010-04-14: Sport - :

Sport

Negyedik a Puskás Tivadar Iskolaközpont
Nyíregyházán került sor a hagyományos Puskás Kupa idei vetélkedőjére, melyen rendszerint részt vesznek a Puskás Tivadar nevét viselő anyaországi és határon túli iskolák, így a sepsiszentgyörgyi Puskás Tivadar Iskolaközpont is. A nyíregyházi vetélkedőn öt sportágban mérték össze tudásukat a diákok, majd a sportágakban elért eredmények összesítése után avattak végső győztest, azaz Puskás Kupa-nyertest.
2010-04-14: Magazin - József Álmos:

A kerékpározás kezdetei Sepsiszentgyörgyön

Ismereteink szerint a város lakossága 1888-ban ismerkedik meg a kerékpárral, amikor a Székely Nemzet tudósítója szerint a brassói „Villám-vasparipa egylet" tagjai ide és Kézdivásárhelyre kirándulnak. A „cyklisták" „díszvasparipázást" rendeznek a helyi méntelep udvarán (a katolikus templommal szemben levő egykori kaszárnya-, ma iskolaudvarok egyikén). Feltehetően a bemutatónak köszönhető, hogy a kerékpárok száma aránylag gyorsan növekszik városszerte. A Székely Nemzetben reklám népszerűsíti a Dürkop-féle Diana és Steyr kerékpárt.