Elhalálozás

2010. április 15., csütörtök, Elhalálozás

Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, testvér, anyós, nagynéni, sógornő, keresztanya, jó rokon, szomszéd, a miklósvári

özv. GYENGE M. IMRÉNÉ

BIDIGA ERZSÉBET

életének 87., özvegységének 10. évében türelemmel viselt hosszas betegség után elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2010. április 16-án, pénteken 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól a katolikus temetőben.

Emlékét szívünkben örökre megőrizzük.

A gyászoló család

857/b

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy

PETŐ SÁNDOR

ny. magyartanár

temetése 2010. április 17-én 13 órakor lesz a Vártemplom ravatalozóházától.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4232823

Részvétnyilvánítás

A Háromszék munkaközössége fájdalommal értesült kolléganőnk, T. Gyenge Klára édesanyjának haláláról. Őszinte részvéttel osztozunk a gyászoló hozzátartozók fájdalmában.

H

Őszinte részvéttel kíván vigasztalódást Incze Bernikének és családjának édesapja, INCZE KÁLMÁN korai haláláért

Irénke és Ibolya óvónő, Gabika és Olgi dadus, a csoporttársak és azok szülei

4232814

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, MÜLLER ÉVA JUDIT temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak, részvétüket nyilvánították és a kegyelet virágait helyezték sírjára.

Gyászoló szerettei

1804

Megemlékezés

Megállunk néma sírod mellett, szeretnénk még egyszer megfogni a kezed. Oly üres és árva lett a ház, hiányozni fogsz egy életen át. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi id. BENKŐ KÁLMÁNRA, akit ma kilenc éve kísértünk utolsó útjára.

Bánatos özvegye, öt gyermeke és azok családja

5441

Szeretetét és tanításait szívünkbe zárva emlékezünk a hat hete elhunyt özv. SIMON MIHÁLYNÉ TÓTH ILONÁRA. A jó Isten őrködjön örök álma fölött.

Szerettei

1803

Fájó szívvel emlékezünk az illyefalvi DOMOKOS MÁRIÁRA halálának negyedik évfordulóján. Drága emlékét szívünkben őrizzük egy életen át.

Szerettei

4232803

Fájó szívvel emlékezünk PIROSKA SÁRÁRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

du.

Kegyelettel és könnyes szemmel emlékezünk a kőröspataki id. KÖLCZE ZOLTÁNRA halálának 11. évfordulóján. Csendes álma fölött őrködjék az igaz szeretet.

Szerettei

4232812

Egész életen át dolgozva éltél, bánatot ránk hagyva elmentél. Örök álom zárta le szemeidet, megpihenni tért két dolgos kezed. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk az uzoni SZABÓ JÓZSEFRE, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

A gyászoló család

4232827

Áldott, szép emlékét szívünkbe zárva, szomorú szívvel emlékezünk FEJÉR MATILDRA (szül. KOVÁCS) halálának negyedik évfordulóján.

Szerettei

4232764

Fájó szívvel emlékezünk édesapánkra, az újtusnádi születésű KORODI IMRÉRE, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyermekei és családjuk

4232789

Üres lett az udvar, csendes a ház, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. Nem vár már minket ragyogó szemekkel, nem örül már nekünk szerető szívével. Búcsú nélkül ment el, az életért harcolva ő sem gondolta, hogy ilyen hamar üt az óra. Kint, a csendes temetőben nem zavar senki téged, csak a mi szívünkben hagytál örökös keserűséget. Soha el nem múló szeretettel és fájó szívvel emlékezünk a drága édesapára, férjre, a gidófalvi ALBERT JÁNOSRA, akit hat hónapja kísértünk utolsó útjára.

Szerettei

4232790

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1383
szavazógép
2010-04-15: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kőrösi Csoma Sándor-napok
A kovásznai rendezvénysorozat mai műsora: 10 órakor Farkas Tibor előadása kisiskolásoknak a városi művelődési házban; 12 órakor megnyitó Csomakőrösön; 14 órától tudományos ülés a Clermont Szálló­ban Kőrösi Csoma Sándor és az identitás kérdése témával, az I. rész címe: Kőrösi Csoma Sándor körül;
2010-04-15: Sport - Áros Károly:

Egy remek kezdeményezés

Amikor Sepsiszentgyörgy labdarúgósportja történelmét, hagyományait meghazudtoló mélyröptét járja, két labdarúgónk, Lucian Russandu, Valentin Suciu és barátjuk, Adrian Bizon gondolt egy nagyot, s lépett egy merészet: ez év januárjában megalakították a Junior Soccer labdarúgóklubot, indulásban a gyerekek számára, mert mint mondják: „a tehetséges gyerekeket meg kell keresni, s biztosítani kell számukra tehetségük kibontakoztatását, s mi erre tettünk fogadalmat a szülők és magunk előtt".