Elhalálozás

2010. április 21., szerda, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó férj, édesapa, testvér, keresztapa, nagyapa, após, vő, sógor, rokon és jó szomszéd, a zágoni

id. KÓNYA LÁZÁR

szerető szíve életének 67. évében türelemmel viselt, súlyos szenvedés után 2010. április 20-án megszűnt dobogni.

Temetése 2010. április 22-én 14 órától lesz a zágoni családi háztól a református temetőben.

A gyászoló család

5459

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, testvér, nagymama, rokon és jó szomszéd, a sepsiszentgyörgyi

BURIAN ANNA MÁRIA

(szül. KÁNYÁDI)

életének 49. évében elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2010. április 22-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a Szemerja negyedi új református temetőben.

Részvétfogadás a temetés napján 14 órától az új ravatalozóházban.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

H

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a mikóújfalusi

GÁBOR FERENC

életének 71. évében tragikus körülmények között hirtelen elhunyt.

Temetése 2010. április 21-én 13 órakor lesz a mikóújfalusi ravatalozóháztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4232979

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága gyermek, szeretett feleség, édesanya, nagymama, osztálytárs és barát,

FÁBIÁN MÁRTA

(szül. KRISTÓ)

életének 55. évében rövid, de méltósággal viselt betegség után április 18-án Vancouverben elhunyt.

Ezen hirdetés gyászjelentőül szolgál.

Gyászoló családja

4232991

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó édesapa, férj, gyermek, testvér, nagyapa, sógor, rokon és jó szomszéd,

SZÁNTÓ ATTILA

életének 54. évében tragikus körülmények között hirtelen elhunyt.

Temetése 2010. április 22-én 14 órakor lesz a katolikus temető ravatalozóházától.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4233017

Részvétnyilvánítás

Megrendült szívvel vettünk tudomást drága barátnőnk, FÁBIÁN MÁRTA elhunytáról. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak.

Gál Gizike és Árpi

4233026

Köszönetnyilvánítás

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik drága halottunk, BARÓTHI SÁNDOR temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet dr. Sipos Andrásnak, a tüdőgyógyászati osztály főorvosának és segítőkész személyzetének.

Hozzátartozói

5454

Megemlékezés

Az idő telik, a fájdalom nem múlik. Szomorú szívvel emlékezünk drága jó szüleinkre, a kézdivásárhelyi ESZTOLYKA PÉTERRE halálának nyolcadik évfordulóján, valamint ESZTOLYKA MARGITRA halálának 18. hónapjában. Emlékük szívünkben mindig élni fog.

Gyermekei és azok családja, valamint unokái, dédunokái

1730

Áldott, szép emlékét szívünkbe zárva, szomorú szívvel emlékezünk id. TÁMPA JÁNOSRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes.

Szerettei

4232845

A jó Isten akaratában megnyugodva emlékezünk id. BENŐ GÉZÁRA, akit ma hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4232951

Fájó szívvel emlékezünk drága jó édesanyánkra, az erdőfülei özv. BODA BÉLÁNÉ MACZKOS ERZSÉBETRE, akit hat hete kísértünk utolsó útjára. Oly üres és árva lett a ház, hiányozni fogsz egy életen át. Mindig egy célod volt: családodért élni, csak a halál tudta széttépni. Kimegyünk a temetőbe, és elsuttogjuk százszor, hogy nagyon hiányzol.

Gyászoló szerettei

4232957

Kegyelettel emlékezünk BÖJTHE ZSOMBOR ÁDÁMRA, aki egy éve távozott szerettei köréből. Pihenése legyen nyugodt, emléke áldott.

Szerettei

4233005

Kegyelettel és örök szeretettel emlékezünk CSATLÓS ANNÁRA halálának első és CSATLÓS IMRÉRE halálának második évfordulóján. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes.

Szeretteik

4233021

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1381
szavazógép
2010-04-21: Világfigyelő - :

Röviden

Orbán nem hagyja magára a Fideszt
Orbán Viktornak a parlamenti választás második fordulója után sem áll szándékában ,,magára hagyni a Fideszt". A párt elnöke ezt a Facebook közösségi portálon jelentette be, ahol a következő bejegyzést tette: ,,A Fidesz elnöksége körüli pletykákról. Kéretlen tanácsadók és házasságközvetítők kíméljenek. Semmilyen érvet nem találok, ezért a második fordulót követően sem áll szándékomban magára hagyni a Fideszt". Az RTL Klub Híradójának hétfői információja arról szólt, hogy a választások második fordulója után új elnöke lehet a Fidesznek, ugyanis Orbán lemond. Havasi Bertalan, a párt sajtófőnöke tegnap kora délután ezt úgy kommentálta: ,,ez a téma semmilyen formában nem vetődött fel a Fideszben."
2010-04-21: Máról holnapra - Simó Erzsébet:

Kapocánon a kormány

Ifjabb, szobatisztán felnőtt miniszterek talán már nem tudják, mifelénk a bikát orrkarikával kurta botra fogva vezették fedezni. Tegnap is ilyeténképpen cselekedett Cotroceni ura az ország egyre lázasabb megtermékenyítőjével, a Boc-kormánnyal, melynek a randevú végén a nagy istálló hátsó ajtaján kellett elosonnia.