Elhalálozás

2010. május 1., szombat, Elhalálozás

Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a maksai

SZILÁGYI PÁLNÉ

FAZAKAS IRÉN

életének 72. évében elhunyt.

Temetése 2010. május 2-án, vasárnap 15 órakor lesz a családi háztól.

A gyászoló család

5483

A talmácsi születésű papolci

KOVÁCS (BOCSKOR) FERENC

életének 83. évében április 30-án elhunyt.

Temetése a papolci ravatalozóháztól május 3-án 15 órakor.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

du.

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik özv. GÁL LÁSZLÓNÉ FŰRÉSZ ROZÁLIA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és a nehéz órákban mellettünk álltak.

A gyászoló család

864

Megemlékezés

Szeretetünk emlékével és az elválás mély fájdalmával emlékezünk drága halottunkra, GAJDÓ GUSZTÁVNÉ KELEMEN ÉVÁRA, aki hat hete távozott el az örök hazába. A jó Isten őrködjék örök álma fölött.

Gyászoló hozzátartozói

1850

Mély fájdalommal emlékezünk egy év távlatából özv. LOVAS LAJOSNÉ NOVÁK MÁRIÁRA. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

5263

Egy tavaszi napon életed véget ért, bánatot hagyva ránk, örökre elmentél. Nehéz az élet nélküled, feledni téged soha nem lehet. Fájó szívvel emlékezünk a drága jó édesanyára, TÉGLÁS JULIANNÁRA, aki három éve hagyott itt bennünket. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

878/b

Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó feleségre, édesanyára, nagymamára, KÖNCZEI VERONIKÁRA, akit hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Emléke szívünkben örökké élni fog. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4233377

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2010-05-01: Sport - :

Sport

Labdarúgás
* A IV. liga 24. fordulójának mérkőzései (ifik 16, felnőttek 18 órától): ma Bodok—Hidvég, Sepsiszentgyörgy—Papolc, Barót—Bereck; vasárnap Bardoc—Bölön, Ozsdola—Szitabodza, Zágon—Dálnok, Perkő—Illyefalva, Gelence—KSE.
2010-05-01: Magazin - Szekeres Attila:

A csókkirály Sepsiszentgyörgyön (Fenyő Miklós: Kell egy álom, melyet nem veszíthetsz el)

Csókkirálynak hívják a háta mögött, az új fiút, ki a telepre költözött. Ha bekapcsolja a magnóját, a rock and roll száll az utcán át, odavonzza a lányok táborát — hallhatta Fenyő Miklóst a Szent György-napok zárórendezvényén a lézershow és a tűzijáték között az a mintegy huszonötezres tömeg, mely összegyűlt a Szabadság téren. A dal igen kedves a szívének, nagyon ,,el van találva", mai napig izgatja — vallotta másnap, hazautazás előtt Bikfalván a rockművész, hozzátéve, tudja, hogy őt általában a megénekelt csókkirállyal azonosítják.