AsztaliteniszMájus 1. Kupa

2010. május 3., hétfő, Sport

Szombaton a sepsiszentgyörgyi új sportteremben került sor a Május 1. Kupa nevet viselő amatőr asztalitenisz-versenyre. A viadalon összesen 26 pingpongozó vett részt.

Az eredmények: ifjúságiak: 1. Antalka Botond, Péter Zsolt, Bartók Szabolcs (mindhárman Mikó­újfaluból); felnőttek: 1. Szász Ernő (Sepsiszentgyörgy), 2. Pethő Mihály (Felsőrákos), 3. Farkas Levente (Sepsiszentgyörgy); páros: 1. Kocsis Balázs/Szakács Sándor (Sepsiszentgyörgy), 2. Pethő Mihály/Valer Cocerhan (Felsőrákos/Barót), 3. Kerekes Károly/Kovács Kálmán (Sepsiszentgyörgy). Az esemény támogatói: a Bertis, a Diószegi-pékség, a Rommil, Simon Attila és a Tipograf. A következő megyeszékhelyi pingpongverseny május végén esedékes a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok alkalmával. (tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1401
szavazógép
2010-05-03: Sport - Tibodi Ferenc:

Sérültekkel is a döntő a cél (Kosárlabda)

A Sepsi BC—Aradi ICM és a Târgovişte—Szatmárnémeti VSK mérkőzéssel ma rajtol a 2009—2010-es bajnokság rájátszása. A két győzelemig tartó elődöntő első mérkőzését ma 18 órától a kézdivásárhelyi sportcsarnokban játsszák a zöld-fehére mezes szentgyörgyi lányok.
2010-05-03: Sport - :

Talmácsi kilencedik (Nemzetközi sport)

Talmácsi Gábor a kilencedik helyen végzett vasárnap a Moto2-esek között, a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futamán, a Spanyol Nagydíjon. A viadalt a hazai közönség előtt szereplő Toni Elias nyerte, a japán Tomizava Soja lett a második, és a svájci Thomas Lüthi végzett a harmadik helyen.