Elhalálozás

2010. május 4., kedd, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy az albisi

MIHÁLY PÁL

életének 69. évében hosszas betegség után elhunyt.

Temetése 2010. május 5-én 14 órakor lesz a családi háztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye, lányai és azok családja

5487

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik özv. GYÖNGYÖSI LÍDIA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

5480

Megemlékezés

,,Szívünk lángja érted lobban, de a te szíved már nem felel, lelkünk végtelen fájdalmában örökké létezel. Néma órák halk percei a szavaidat suttogják, belül tudjuk, lelkünk még egyszer viszontlát. Távol vagy tőlünk, mégis oly közel, mert szívünk mélyén rejtettünk el." Fájó szívvel emlékezünk drága gyermekünkre, SEBESTYÉN RÓBERTRE (Seby), akit hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Köszönjük, hogy éltél, és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Nyugodj békében!

Szerettei

4233464

Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírodra vihetünk. Fájó szívvel emlékezünk az egy éve elhunyt árkosi id. VERES ISTVÁNRA. Pihenése legyen csendes.

Szerettei

883/b

Bennünk él egy szép arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Amit benned megtaláltunk, nem találjuk senkiben, akit benned elvesztettünk, nem pótolja senki sem. Ma három éve kísértük utolsó útjára az élni akaró, drága jó felesé­get, édesanyát, nagymamát, FICHTEL MÁRTÁT. Jóságos lelkének és dolgos kezének emlékét mindig szívünkben őrizzük. Külön köszönetet mondunk mindazoknak, akik az eltelt időszakban sírjára virágot helyeztek. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

A gyászoló család

4233384

Panaszszó nélkül, befelé könnyeztél, búcsúzás nélkül, hirtelen elmentél. Egy őszi nap életed véget ért, bánatot hagyva ránk örökre elmentél. Tudjuk, hogy nem jössz, de oly jó várni, hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Nehéz az életet élni nélküled, feledni téged soha nem lehet. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a bölöni id. BIRÓ BOTHÁZI JÁNOSRA, aki ma hat hónapja távozott szerettei köréből.

A gyászoló család

4233414

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1383
szavazógép
2010-05-04: Nemzet-nemzetiség - B. Kovács András:

Félezer éves döntés

Restaurálják a Mátyás-szobrot
Kolozsvár focşani-i származású polgármestere ígéretet tett az RMDSZ tárgyalóküldöttségének, hogy a város műemlékeire — számszerűen 139-re — magyar nyelvű feliratok is kerülnek. Rövid időn belül pedig elkészülnek az új, többnyelvű üdvözlőtáblák is.
2010-05-04: Gazdakör - Incze Péter:

Sikeres szarvasmarhák Felső-Háromszékről (Országos állatkiállítás Barcarozsnyón)

Több mint száz gyönyörű egyedet hoztak el az ország minden régiójából a Brassó megyei Barcarozsnyó mellett megszervezett negyedik országos szarvasmarha-kiállításra, amelyen Háromszéket három gazda képviselte: a kézdiszentléleki Kanabé Gergely és Sterczer Sándor, valamint a kézdivásárhelyi Veress Géza.