Elhalálozás

2010. május 5., szerda, Elhalálozás

Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy az albisi

MIHÁLY PÁL

életének 69. évében hosszas betegség után elhunyt.

Temetése 2010. május 5-én 14 órakor lesz a családi háztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye, lányai

és azok családja

5487

Megtört szívvel tudatjuk, hogy a csíkkozmási születésű

HADNAGY JÓZSEF

életének 87. évében elhunyt.

Temetése május 5-én 14 órakor lesz a közös temetőben katolikus szertartás szerint.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4233519

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a miklósvári GYENGE M. ALBERTNÉ CSÍKI IRÉNRE halálának kilencedik évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emlékét szívünkben örökre megőrizzük.

Szerettei

885/b

Kegyelettel emlékezünk a ma egy éve elhunyt TANKÓ GYULÁRA. Hiányát elviselni nagyon nehéz, megtart szívünkben az emlékezés. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Nyugodjék békében.

Özvegye, leánya és unokái

4233489

Kegyelettel emlékezünk a drága jó édesapára, apósra, nagyapára, az uzoni id. KEREKES JAKABRA halálának tizedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Fiai, Zoltán és családja, Ernő és barátnője

4233520

Egy tavaszi napon életed véget ért, bánatot hagyva ránk, örökre elmentél. Nélküled már semmi sem olyan, mint régen, fájó emlék maradtál szívünkben. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a mindent feláldozó, szeretetet adó feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, a kőröspataki TÉGLÁS MARGITRA, aki tizennyolc éve búcsú nélkül távozott szerettei közül. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4233523

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-05-05: Közélet - Farcádi Botond:

Kiszorított háromszéki termékek (Székelyföldért — Együtt?)

Lekörözte a Székely termék a Székelyföldi terméket
Jószerével csak Hargita megyei áruval indult útnak Csíkszeredából Magyarországra az a székelyföldi termékekből álló rakomány, amely a Cora üzletlánc polcaira kerül a következő időszakban. Jóllehet március végén Tamás Sándor és Borboly Csaba, Kovászna, illetve Hargita megyei tanácselnök még a székelyföldi megyék egyik nagyszabású közös projektjeként harangozta be a magyarországi szupermarket által szervezett Székely heteken való bemutatkozást, a háromszéki termékeket gyakorlatilag kiszorították.
2010-05-05: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Elmarad a sztrájk

Május 21-ig elhalasztotta a mára tervezett általános sztrájkot a Köztisztviselők Országos Szövetsége, miután tegnap kiegyezett a kormány képviselőivel. A kormány azt ígérte, összeállít egy adatbázist az alkalmazásokról, és alaposan elemzi azok helyzetét, akik az egységes bérezési törvény miatt veszítettek jövedelmükből.