Elhalálozás

2010. május 15., szombat, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata, testvér, apatárs, szomszéd, rokon és ismerős,

SZILVESZTER ANDRÁS

életének 59. évében 2010. május 13-án hirtelen elhunyt.

Temetése 2010. május 15-én 14 órakor lesz a római katolikus temető ravatalozóházától.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4233929

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, gyermek, testvér, sógor, vő, rokon, koma, szomszéd és jó ismerős, a berecki

KOVÁCS BÉLA

életének 47. évében türelemmel viselt szenvedés után 2010. május 14-én visszaadta lelkét Teremtőjének.

Drága halottunk földi maradványait 2010. május 16-án 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a berecki római katolikus temetőben.

A gyászoló család

4233930

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagyapa, após, testvér, rokon, szomszéd és ismerős, a kőröspataki

id. MENYHÁRT BÉLA

életének 66. évében hirtelen elhunyt.

Temetése 2010. május 16-án, vasárnap 15 órakor lesz a kőröspataki római katolikus ravatalozóháztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4233926

Megemlékezés

Szívünk lángja érted lobban, de a te szíved már nem felel, lelkünk végtelen fájdalmában örökké létezel. Távol vagy tőlünk, mégis oly közel, mert szívünk mélyén rejtettünk el. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi KISS ERZSÉBETRE, aki május 16-án hat éve, hogy itthagyott minket. Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Nyugodj békében.

Szerettei

904/b

Szívünk mély fájdalmával emlékezünk a nagyborosnyói PAKUCS ANNÁRA, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Emléke legyen áldott.

A gyászoló család

5706

Mély fájdalommal emlékezünk KOVÁCS BARABÁSNÉ CSIKI VILMÁRA. Május 16-án öt éve, hogy eltávozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott mindazok számára, akik szívükben őrzik.

A gyászoló család

BL

Az idő múlhat, szállhatnak az évek, amíg élünk, velünk lesz emléked. Fájó szívvel emlékezünk a bardoci KOLUMBÁN ESZTERRE halálának ötödik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye, gyermekei

és azok családja

T.

Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi ifj. MÁTHÉ DÉNESRE (DENCSIKÉRE), akit ma nyolc éve veszítettünk el örökre. Egy életen át hiányozni fogsz, mert szerettünk, és soha nem feledünk. Nem az a fájdalom, amitől könnyes lesz a szem, hanem amit a szívünkben hordunk némán, csendesen. Mert csak az tudja, mi az igazi fájdalom, akinek gyermekét fedi a sírhalom. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Halálába soha bele nem nyugvó, bánatos szülei, testvére családjával és szerettei

4233781

Ma egy éve volt életünk legszomorúbb napja, amikor búcsú nélkül távozott családja köréből a drága férj, édesapa, nagyapa, após, testvér, a sepsiszentgyörgyi KERESZTES ANTAL. A nap minden percében érezzük hiányát. Nagyon szerettük, és amíg élünk, soha el nem feledjük. Nyugodjék békében.

Szerető családja

4233914

Fájdalommal emlékezünk NYÁGULY JOLÁNRA, aki hat hete távozott az élők sorából. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4233917

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2010-05-15: Sport - Tibodi Ferenc:

Sport

Kosárlabda
* Tegnap este a Sepsi BC és a Szatmárnémeti VSK közötti első mérkőzéssel rajtolt a 2009—2010-es női kosárlabda-bajnokság két győzelemig tartó bronzmeccssorozata. A párharc péntek esti találkozóját a Sepsi BC 76—74 arányban nyerte meg. A szatmári csapatban pályára lépett a zöld-fehérek egykori játékosa, Cristina Ciocan is.
2010-05-15: Magazin - József Álmos:

Gyógyszertárak, gyógyszerészek

Levéltári forrásokból arról értesülünk, hogy már 1827-ben működtetett gyógyszertárat Sepsiszentgyörgyön a Kézdivásárhelyen is patikát fenntartó Gabriányi József, aki a gyutacsgyártással elévülhetetlen érdemeket szerzett Háromszék önvédelmi harcában. A Sepsiszentgyörgyi Csizmadiacéh irataiból tudjuk (Józsa Lajos közlése), hogy városunkban 1836-ban is volt patika.