Vanessa Redgrave a szerelemről

2010. május 18., kedd, Magazin

Vanessa Redgrave Oscar-díjas brit színésznő Levelek Júliának című új romantikus filmje hét végi amerikai bemutatója alkalmából interjút adott a Reuters hírügynökségnek.

A filmben egy fiatal nő, akit Amanda Seyfried alakít, nyomozni kezd, hogy megtaláljon és újra összehozzon két szerelmest, akiknek egykori levelezésére olaszországi vakációja alatt talált rá. Az idős szerelmespárt a 73 éves Redgrave és életbeli férje, Franco Nero játssza.

,,Nagyon szerettem a szerepemet. Claire története felidézte régi emlékeimet arról, amikor tizenöt évesen először utaztam Olaszországba" — mesélte Redgrave a bemutató előtt. A férjével közös jeleneteket nagyon szerette, úgy fogalmazott, hogy különösen az volt ,,szuper", amelyikben a két idős szerelmes végre ismét egymásra talált. Azzal kapcsolatban, hogy a fiatal lány szerepét alakító Amanda Seyfried generációja gyökeresen különbözik az övétől, az Oscar-díjas színésznő azt mondta, ahogy a film is bemutatja, ők fiatalon teljesen abban a hitben éltek, hogy az ember legfeljebb csókolózhat, mielőtt megházasodik. ,,A sorsban nem, de a szerelemben hiszek" — jelentette ki Vanessa Redgrave.

A Levelek Júliának című film rendezője Gary Winick, az operatőr Marco Pontecorvo.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2010-05-18: Magazin - :

Körülhajózta a világot

Egy 16 éves ausztrál lány hét hónapi hajózás után, szombaton megérkezett útjának végállomására, Sydneybe, és ezzel rekordot döntött: ő a világ legfiatalabb hajósa, aki egyedül, megállás és segítség nélkül körbehajózta a Földet.
2010-05-18: Magazin - :

Szürke bálna a Földközi-tengerben

Nem kis megdöbbenést keltett tudósok körében egy szürke bálna, mely Izrael partjainál bukkant fel, mivel a faj példányait több száz éve nem látták a Csendes-óceánon kívül.