Elhalálozás

2010. május 20., csütörtök, Elhalálozás

Összetörten, de a gondviselő Isten akaratába belenyugodva tudatjuk, hogy a szászfalvi születésű, Németországban élő

GAJDÓ ANTAL

életének 59. évében hirtelen elhunyt.

Temetése május 21-én délután 3 órakor lesz a szászfalvi ravatalozóháztól a helyi temetőben.

„Száműzött a sors, de megpihenni hazatértél, megfáradt lelked fölött őrködjék az örök szeretet."

Gyászoló szerettei

1884

Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy

özv. PAKÓ LÁSZLÓNÉ BALÁZS ZSUZSANNA

életének 91. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.

Temetése 2010. május 21-én 15 órakor lesz a csernátoni családi háztól a helyi temetőben.

Gyászoló szerettei

1883

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj és édesapa, a rétyi

id. FARKAS SÁNDOR

hosszú betegség után elhunyt.

Temetése 2010. május 21-én, pénteken 14 órakor lesz a rétyi temetőben.

Bánatos özvegye és fia

4234099

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a felsőlemhényi ZSIGMOND MIHÁLY temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

4234070

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a székelytamásfalvi özv. SZABÓ ERZSÉBET temetésén részt vettek, sírjára a szeretet virágait helyezték, és fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

4234076

Megemlékezés

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a kézdivásárhelyi id. UGRON HUBÁRA halálának hatodik hónapjában. Jóságát, szeretetét szívünkben őrizzük.

Szerető családja

1926

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó édesanyára, feleségre, RENDI TEREZÁRA halálának hatodik évfordulóján. Emlékét örökre őrizzük szívünkben.

Szerettei

B. E.

Fájdalomtól megtört szívvel emlékezünk a melegszívű, drága jó édesanyánkra, a gyimesközéploki születésű TANKÓ ERZSÉBETRE halálának nyolcadik évfordulóján. Áldott legyen a föld, ahol örök álmát alussza.

Szerető gyermekei

és azok családja

4234067

Üres lett az udvar, csendes a ház, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. Nem vár minket ragyogó szemekkel, nem örül már nekünk szerető szívével. Búcsú nélkül ment el, az életért harcolva, ő sem gondolta, hogy ilyen hamar üt az óra. Kint a csendes temetőben nem zavar senki téged, csak a mi szívünkben hagytál örökös keserűséget. Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezünk a drága jó édesanyára, feleségre, testvérre, a maksai születésű sepsiszentgyörgyi DÉNES JUDITRA, akit egy éve kísértünk utolsó útjára.

A gyászoló család

4234073

Minden évben eljön a nap, amely mindnyájunknak fájó emlék marad. Szemünkben könnyekkel emlékezünk drága szüleinkre, a székelytamásfalvi GÁSPÁR ÁRONNÉRA halálának harmincadik évfordulóján és GÁSPÁR ÁRONRA, aki június 5-én tizennégy éve távozott közülünk. Nyugalmuk legyen csendes, emlékük áldott.

Gyermekeik

4234091

Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentkirályi GÁBOR ÁRONRA, aki ma négy éve távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4234106

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1387
szavazógép
2010-05-19: Közélet - Bokor Gábor:

Érdekvédők (Jegyzet)

Egyre többet pengetik a húrt, mondogatják, hogy a szakszervezetek, érdekvédelmi tömörülések egyes vezetői egy követ fújnak a Boc-kormánnyal. Nem a tagság érdekeit védik, hanem épp a tömegek súlyát kihasználva saját malmukra hajtják a vizet.
2010-05-20: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Agykutatás
A Bod Péter Megyei Könyvtár és a Magyar Köztársaság Kulturális Koordinációs Központja szervezésében pénteken 18 órakor a könyvtár Gábor Áron Termében a Háromszéki TÉT-estek sorozatban, a Székelyföld Napok programja keretében dr. Freund Tamás budapesti agykutató tart előadást Önzés és elmagányosodás: a társadalmi fejlődés zsákutcái (Analógiák a biológiai evolúció világából) címmel. Az előadó neves neurobiológus, a Magyar Tudományos Akadémia Kísérleti Orvos-tudományi Kutatóintézetében működő Agykéreg Kutatócsoport vezetője.