Obama bevallotta kutyáját

2010. május 22., szombat, Magazin

Barack Obama kutyáját is feltüntette tavalyi bevételeinek adóbevallásában. Az Egyesült Államok elnöke 1600 dollár — kb. 5400 lej — értékűnek írta be az ebet, melyet ajándékba kapott a néhai Edward Kennedy szenátortól.

További tételként szerepel bevallásában az az ezerdollárnyi érték, melyet nagyanyja hagyott rá, aki Obama választási kampányának utolsó napjaiban hunyt el. Ezek az összegek természetesen eltörpülnek könyvei bevételei mellett, azok több mint kétmillió dollárt jövedelmeztek neki 2009-ben. A Nobel-békedíjjal 1,4 millió dollár járt, de azt Obama jótékony célra adományozta.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2010-05-22: Magazin - :

Magyar Képregényfesztivál

Két horvát, egy szerb és egy indiai képregényalkotó, rajzoló a díszvendége a 6. Magyar Képregényfesztiválnak, amelyet ma tartanak a budapesti Gödör-klubban.
2010-05-22: Magazin - :

Dokumentumfilm a Rolling Stonesról

Mick Jagger, a Rolling Stones énekese a cannes-i filmfesztiválon mutatta be a legendás zenekar Exile on Main Street című albumának felvételeiről készült dokumentumfilmet.