Futball-vb a Háromszékben!

2010. május 27., csütörtök, Közélet

Kedves előfizető olvasóink ma ajándékot kapnak a Háromszéktől: a június 11-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság teljes programját tartalmazó színes plakátot. Tekintve, hogy a vb az elkövetkező másfél hónap egyik legfontosabb világeseményének ígérkezik, a sportkedvelők biztosan szívesen fogadják.

Meggyőződésünk, hogy nem csak a szurkolók számára lesz majd fontos mellékletünk. Rö­videsen ugyanis indul a Régió Rádióval közösen szervezett, Tipp-vb nevű játékunk, amelynek keretében több mint 10 000 lej összértékű díj várja a sportszakértőket és szerencséseket egyaránt. Május 31-től, hétfőtől keresse hát valamennyi lapszámunkban tippszelvényünket, aminek kivágásával, kitöltésével és beküldésével részt vehet az utóbbi évek legtöbb nyeremé­nyével kecsegtető játékában!

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-05-27: Közélet - Farcádi Botond:

Segítségért kiált Nagyborosnyó

Az integrált hulladékgazdálkodási terv, a Lécfalva határában létesítendő regionális környezetbarát szeméttároló és az ezzel párhuzamosan beindítandó beruházások ismertetése volt az egyik oka annak, hogy Kovászna Megye Tanácsának soros ülését tegnap Lécfalván tartották.
2010-05-27: Máról holnapra - Simó Erzsébet:

Zuhanás a lejtőn

Húsz teljes napig fölöslegesen csépelték a szót a parlamenti pártok, szakszervezetek, munkáltatók, a kormánykoalíciót alkotó alakulatok, a végeredmény mit sem változott. Maradt a bölcs tengerész elképzelése, nyesnek, nyírnak, vágnak, fizetést, nyugdíjat, munkanélküli-segélyt, gyermeknevelési támogatást.