Elhalálozás

2010. június 3., csütörtök, Elhalálozás

Elhalálozás

Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, hogy a kovásznai

BÁN BORBÁLA

életének 86. évében rövid szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Drága halottunk temetése csütörtökön 14 órától lesz a kovásznai temetőben.

Amíg élünk, sohasem feledjük.

Fájdalmasan búcsúzik

a gyászoló család

946/b

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy

BÁN MIHÁLYNÉ

Margit néni

életének 87. évében hosszas szenvedés után elhunyt.

Temetése 2010. június 4-én, pénteken 15 órakor lesz a Vártemplom ravatalozóházától.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4234383

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, BARDOCZ SÁNDOR temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet a szomszédoknak, jó barátoknak, akik betegsége ideje alatt segítségünkre voltak.

A gyászoló család

1965

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, KOLOZSI ERZSÉBET temetésén részt vettek, sírjára virágot helyzetek, fájdalmunkban osztoztak, és a nehéz percekben segítségünkre voltak.

A gyászoló család

945/b

Megemlékezés

Kegyelettel emlékezünk a martonfalvi MIHÁLY JÓZSEFRE halálának hatodik évfordulóján.

Szerettei

1948

Fájó szívvel emlékezünk a sepsibükszádi NYÁGULY GYÖRGYRE halálának ötödik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

Szerető családja

4234367

Kegyelettel emlékezünk id. FAIL PÁLRA halálának hetedik évfordulóján. Akik ismerték és szerették, áldozzanak egy percet emlékére. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

944/b

Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Nem múlik el nap, hogy ne gondolnánk rád, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk SZÁNTÓ ATTILÁRA, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

943/b

Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírodra vihetünk. Könnycsepp gördül végig arcunkon, mert hiányzol nekünk nagyon. Fájó szívvel emlékezünk TERCILLA JÁNOSRA, akit ma hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4234367

Fájó szívvel emlékezünk a maksai születésű szépmezői id. BADI ANDRÁSRA, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyászoló családja

4234373

Egy tavaszi napon életed véget ért, bánatot hagyva ránk, örökre elmentél. Nem múlik el nap, hogy ne gondolnánk rád, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. Fájó szívvel emlékezünk a hat hete elhunyt kézdivásárhelyi RÁKOSI PÉTERRE.

Bánatos özvegye, két fia és menyei

4234385

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-06-03: Közélet - Hecser László:

Tisztségben marad Barót alpolgármestere

Nagy Istvánnak ismét nem sikerült célt érnie: Bán István a jelen levő kilenc tanácstag szavazatának köszönhetően Barót város alpolgármestere maradhat. Hosszas hallgatást tört meg Bán, aki nemcsak válaszolt az őt ért vádakra, hanem Nagy Istvánt illetően maga is megfogalmazott néhányat, melyeket a városvezető mindjárt cáfolni is tudott.
2010-06-03: Közélet - Farkas Réka:

Megfeneklett tiltakozás (Jegyzet)

Könnyű megbélyegezni a tiltakozásoktól távol maradókat, sztrájktörőnek nevezni az órát tartó pedagógust, az ügyintéző tisztségviselőt, keserűen derülni a vasutasokon, buszsofőrökön, akik csak akkor csatlakoznak a munkabeszüntetéshez, ha nekik is csökkentik bérüket.