Ballagás Kézdivásárhelyen

2010. június 5., szombat, Közélet

Tegnap délelőtt a céhes város öt középiskolája közül kettőben, a kantai Nagy Mózes Elméleti Líceumban és a Református Kollégiumban ballagtak a diákok.

A kantai öt végzős osztályban 133-an búcsúztak a háromszázharminc éves alma matertől, a kollégium két osztályában pedig negyvennyolcan. Ma 11 órától a Bod Péter Tanítóképző két végzős osztályának 56 diákja számára szólal meg utoljára az iskolacsengő, június 10-én és 11-én az Apor Péter Iskolaközpontban, 12-én pedig a Gábor Áron Műszaki Oktatási Központban tartanak kicsengetést.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1387
szavazógép
2010-06-05: Közélet - :

A sebek maradtak (Trianon-nap Háromszéken)

Mintegy ötvenen vettek részt Baróton a trianoni diktátum évfordulójára szervezett megemlékezésen tegnap a református templom altemplomában.
2010-06-05: Közélet - :

Útravaló az Úr házából

Ökumenikus istentisztelettel bocsátotta útjukra, a nagy kalandra a sepsiszentgyörgyi magyar középiskolák, líceumok végzőseit a megyei pedagógusszövetség.