A Tipp-vb díjai

2010. június 7., hétfő, Közélet
Már csak napok választanak el az idei labdarúgó-világbajnokság rajtjától. Székelyföld minden idők legnagyobb nyereményeivel kecsegtető játékának, a Régió Rádió és a Háromszék napilap közös tippversenyének fődíja egy nagy képernyős LCD televízió (4000 lej), amelyet a világbajnokság legvégén az összetett verseny nyertese vihet haza.
Ezek mellett a szakaszgyőzteseket is megjutalmazzuk vásárlási utalvánnyal, könyvekkel, MP4-es lejátszóval, vacsorával, belépőkkel a Csíki Székely Múzeum Barabás, Munkácsy, Szinyei és kortársaik kiállítására, s több személynek az év hátralevő részében biztosítjuk a mindennapi kenyerét. Tehát játsszanak velünk, tippeljenek, és nyerjék meg díjaink valamelyikét.
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-06-07: Közélet - Váry O. Péter:

A hétvége hírei

Markó Béla a kormányzati részvétel fontosságáról
Markó Béla szerint a magyar nemzeti kisebbségek pártjai képviselőinek részvétele a román vagy (korábban) a szlovák kormányban kedvező hatású nemcsak a többség és a kisebbség, hanem az illető ország és Magyarország viszonyára is — erről beszélt a szövetség elnöke Pozsonyban azt követően, hogy tárgyalásokat folytatott vendéglátójával, Csáky Pállal, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnökével.
2010-06-08: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Színház
A Csíki Játékszín a kézdivásárhelyi Vigadóban ma 19 órától Somerset Maugham Imádok férjhez menni című háromfelvonásos, zenés vígjátékát mutatja be. Rendező: Parászka Miklós. Az előadásra az Illyés Kinga-, Tompa Pufi- és nyugdíjasbérletek érvényesek, a fennmaradt helyekre jegyet is lehet váltani.