Lehet horgászni a Rétyi-tavon

2010. június 8., kedd, Közélet

Feloldották a horgásztilalmat a Rétyi-tavon. A hét végén szinte helyet sem lehetett kapni a tóparton, több mint száz horgász vetette ki a horgot a nagy fogás reményében.

A kovásznai Ilyés Kálmán és fia, Róbert (a fotón) is szerencsét próbált, mint mondták: a hűtőbe akarnak tenni néhány halat, mert számukra az igazi horgászás a pisztrángozás. A síkvízi engedéllyel rendelkezőknek 30, másoknak 60 lejbe kerül a 24 órás horgászjegy. (bokor)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-06-08: Közélet - :

A kőröspataki tűzoltók a legjobbak

Legalábbis ez derült ki a vasárnap Bölönben tartott versenyen, melyen tíz csapat mérte össze tudását, s az uzoniakat és árkosiakat megelőzve Sepsikőröspatak alakulata nyerte az első helyet s ezáltal az országos versenyen Háromszék képviseletének jogát.
2010-06-09: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Színház
* A Csíki Játékszín ma 19 órától Somerset Maugham Imádok férjhez menni című háromfelvonásos, zenés vígjátékát mutatja be a kézdivásárhelyi Vigadóban. Rendező: Parászka Miklós. Az előadásra az Illyés Kinga-, Tompa Pufi- és nyugdíjasbérletek érvényesek, a fennmaradt helyekre jegyet is lehet váltani.