Bemutatkozik a Crazy Snowman zenekar

2010. június 12., szombat, Kovakő - diákmelléklet
A Crazy Snowman fiatal sepsiszentgyörgyi zenekar, tagjai: Albert Zoltán, Szász Szabolcs és Péter László gitáros, Petri Gergő pedig a zenekar menedzsere, szakmai vezetője és jelenlegi dobosa.

Cristina Ancu tölti be az énekes szerepét, a banda a Crazy Snowman nevet közös megegyezés alapján választotta, és kiválasztott egy stílust is magának a széles zenei palettán, ami nem más, mint a pop-punk.

Április 3-án léptek fel először a Háromszéki Diákegyüttesek Találkozóján, ahová azzal a céllal jelentkeztek, hogy próbára tegyék magukat, és minél több ember ismerje meg a bandát. Második koncertjüket a Szent György-napokon adták, majd a Rock Stage tehetségkutató következett, ahonnan a jó teljesítményért a European Sart, 2010 Nemzetközi Zenei Tábor Díjjal távoztak. Ezt követően május 28-án a zenekar a Háromszék—Hunyad megyei testvérkapcsolat keretében Déván lépett fel, ahol a hosszú út után meglepően jó fogadtatásban volt részük, a Téglás Gábor-iskola diákjai előtt léptek fel a Sulinapokon. A banda számára élményekben gazdag út volt, sikeres koncerttel és új emberek megismerésével.

A. C. / N. E.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2010-06-12: Kovakő - diákmelléklet - :

Az Osonóról, az utóbbi egy évről

Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. Ezt a József Attila-idézetet még annak idején Nemes Leventétől hallottam egy találkozásunk alkalmával. Néha, egy-egy helyzetben sikerül megközelítenem, és azt hiszem, ezt nem csak magamnak köszönhetem... inkább a színháznak.
2010-06-12: Kovakő - diákmelléklet - :

Összetartozunk a Zsil völgyében is

Június 3-án, csütörtökön a sepsiszentgyörgyi Gödri Ferenc-iskola egyik néptánccsoportja fellépett a Zsil-völgyi Lupényban és Petrozsényban.