XI. országos IKE-találkozóNyitott kapuk Algyógyon

2010. június 12., szombat, Kovakő - diákmelléklet
Idén is megrendezik az immár hagyományossá vált Országos IKE-találkozót július 28. és augusztus elseje között, a helyszín: Algyógy.

A találkozó ez évi témája: Haverok, buli, fanta? Avagy keverjünk valami mást! Amint már a címből is kitűnik, a tábor hangulatából ezúttal sem fog kimaradni a móka, a nevetés. A résztvevők délelőttönként előadásokat hallgathatnak, illetve fórumokon oszthatják meg véleményüket másokkal. Délután a szabadidős tevékenységeké a főszerep, ahol mindenki kipróbálhatja a számára legmegfelelőbb műhelyt, sporttevékenységet, barkácsolást, ládamászást, graffitit és még sok egyebet. A hűsölni vágyókat kávéház és hangulatos zene várja. Az est közeledtével kiscsoportos beszélgetések kezdődnek, melyeket az esti program követ, áttekintik a nap legjobb fotóit, és mindennap fellép egy keresztyén zenekar.

A táborba szeretettel várnak minden olyan fiatalt, aki már részt vett ilyen találkozón, de olyanokat is, akik csak most szeretnének megismerkedni a tábor hangulatával. A kapuk nyitottak, gyertek be!

Előzetes bejelentkezés esetén kedvezményes a belépő, mely tartalmazza az étkezést, sátorhelyet is. Bővebb információk a www.iketalalkozo.ike.ro oldalon!

DÁNCSUJ ANNAMÁRIA ― Ifjúsági Keresztyén Egyesület

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2010-06-12: Kovakő - diákmelléklet - :

Forog-e a kerék?

Azt mondják, az országban kétszer annyi az autó, mint a kerékpár vagy esetleg a porszívó. Hiszen mennyivel könnyebb beszállni, és a munkahely, illetve az iskola előtt kiszállni a gépkocsiból.
2010-06-12: Kovakő - diákmelléklet - :

Viszontlátni és felidézni (Kecskemétiek a Református Kollégiumban)

Talán így kezdeném el a történetemet. Igen! Viszontlátni őket, s újra átélni a közös koncertet, felidézni újra és újra az emlékeket.