Görkoripark Kézdivásárhelyen

2010. június 12., szombat, Kovakő - diákmelléklet

A május 27—30. között zajló KSE-napok alatt, az eddig a város utcáin bolyongó bringások, deszkások és görkorisok nagy örömére, a Sportcsarnok melletti téren skateparkot avattak Kézdivásárhelyen.

Közvetlenül az avató után hatalmas tumultus keletkezett a létesítmény körül, nézők és gurulók egyaránt örömüket lelve benne. Buzdítások és üdvrivalgások zaja töltötte be a helyet.

Szerintem a városnak nagy szüksége volt erre, hiszen egyre több fiatal áldoz e sportoknak, és a rossz utakon nem volt élvezetes űzni őket. A tehetségesebbek versenyeken is értek már el eredményeket, így ez a pálya segítheti őket a továbbfejlődésben. A távoli szemlélőknek is érdekes kikapcsolódási módot nyújthat, hiszen ki ne élvezné a nyaktörő ugratásokat és mutatványokat.

Most már egy hete, hogy az arra járók mindennap láthatják a parkot próbálgató bringásokat. Egyelőre nagy sikert arat és népszerűségnek örvend az építmény, hamarosan a Kézdivásárhelyi Fiatalok Tanácsa pályázatot szeretne meghirdetni ezzel kapcsolatban. Korisok, deszkások, bicósok, figyeljétek a híreket, érdekelni fog!

UGRON NÓRI, Kézdivásárhelyi Fiatalok Tanácsa

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2010-06-12: Kovakő - diákmelléklet - :

330 — ünnep a Nagy Mózesben

Ünnep. Nem hosszú, és nem is a legszebben csengő szó. Öt betű. Mégis gyönyörű. Jó érzéseket keltő. Fennkölt és magasztos. Tiszteletet parancsoló. Pedig csupán öt betű. De nem üres betűk. Hordoznak magukban valamit. Valami tisztát. Mindennél tisztábbat. Felemelőt. Megnyugtatót. Boldogítót. Frissen vasalt lepedők sima harsogása lengi körül. Puhaság és melegség. Kecsesség. Érzékiség.
2010-06-12: Kovakő - diákmelléklet - :

Zöld sziget a betonrengetegben

Idén újabb park és játszótér felújítását fejezi be az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) Sepsiszentgyörgyön, ezúttal a Benedek Elek utcában, miután a tavalyelőtt sikerült egy játszóteret felújítani, és egy tömbházudvart rendbe tenni a Gödri Ferenc utcában.