Elhalálozás

2010. július 22., csütörtök, Elhalálozás

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett testvér, nagybácsi, rokon, szomszéd, ismerős,

FEJÉR ÁRMIN GÁBOR

73. életévében elhunyt.

Temetése 2010. július 22-én 15 órakor lesz a futásfalvi temetőben.

Nyugodjék békében.

Gyászoló családja

4235556

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, gyermek, testvér, rokon, jó szomszéd és ismerős,

PÁSZTOR ÉVA

(szül. KÓSA)

életének 43., házasságának 22. évében 2010. július 20-án elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2010. július 23-án 16 órakor helyezzük örök nyugalomra a vártemplomi temetőben.

Részvétfogadás a temetés napján 15 órától.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4235570

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, az ozsdolai KANABÉ IMRE temetésén együttérzésükkel, önzetlen segítségükkel támogattak, utolsó útjára elkísérték.

Szerettei

2178

Megmelékezés

„Krisztus hitében élted rövid földi életed, a mennyben lelked fölött őrködjön az örök szeretet." Kegyelettel emlékeznek a tizenkét éve elhunyt BISZAK JÁNOSRA azok, akik őt nagyon szerették.

2177

Kölcsönadtad nekünk, Uram, és ő a mi boldogságunk volt, visszavetted tőlünk, és mi visszaadtuk panasz nélkül, de fájdalommal teli szívvel. Kö­szönjük neked, Uram, hogy ő a miénk volt, és az is marad, mert aki szerettei szívében él, az nem hal meg soha, csak távol van. Szívünkben élő örök szeretettel emlékezünk a baróti BÁLINT BOGLÁRKA SZIDÓNIÁRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4235480

Nem vár minket ragyogó szemekkel, nem örül szerető szívével. Búcsú nélkül ment el, mert ő sem gondolta, hogy ilyen hamar üt az óra. Ott pihen, ahol nem fáj semmi, és nyugalmát nem zavarja senki. Halálának első évfordulóján fájdalommal emlékezünk a makfalvi születésű KOVÁCS KÁLMÁNRA (KÁLMIRA). Nyugodjék békében.

Szerettei

4235531

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a hat héttel ezelőtti napra, amikor örökre távozott közülünk id. SZABÓ BÉLA. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye, fiai és családjuk

4235547

Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírodra vihetünk. Könnycsepp gördül végig arcunkon, mert hiányzol nekünk nagyon. Fájó szívvel emlé­kezünk az aldobolyi id. DRAGOMIR ŞTEFANRA halálának első évfordulóján.

Gyászoló családja

4235550

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2010-07-22: Világfigyelő - Csinta Samu:

Röviden

A NATO elvégzi a dolgát Afganisztánban
A NATO csak akkor vonul ki Afganisztánból, ha elvégezte a dolgát, és úgy ítéli meg, hogy szavatolt a térség biztonsága — hangoztatta tegnap Iszlámábádban Anders Fogh Rasmussen, a szervezet főtitkára.
2010-07-22: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kórházparkot avattak
Szerda délben a kézdivásárhelyi városi kórház udvarán felavatták a székelyudvarhelyi Polgár-Társ Alapítvány és a Mol által a Zöldövezet-program keretében finanszírozott kis parkot. Az avatószalagot Rácz Károly polgármester és Deák Attila, a kórház gazdasági igazgatója vágta el. A parkra az Orbán Imola által vezetett Bóbita Egyesület pályázott sikeresen partnerségben a városházával, a kórházzal, a Vicus és Promobil Kft.-vel, valamint a Zöld Nap Egyesülettel.
Kép és szöveg: Iochom István